Va de rotllo

Un relat de: Josoc

Realment va ser culpa meva? Em mereixo tanta venjança? O potser tot és pura gelosia? M'explico: una amiga meva sortia amb un noi, però un dia van trencar. Poc després ell i jo ens vam enrotllar. Després, no mentre ells sortien. Quin mal hi havia? Doncs ella troba que sí que n'hi ha i me'n culpa a mi. Parla malament de mi i està aconseguint que la panda em faci el buit. És just?

Comentaris

  • Gelosia i justícia[Ofensiu]
    Unaquimera | 29-01-2011

    Ja m’havia fixat que hi havia un grup de relats publicats en el mateix dia, breus de durada i al voltant cadascun d’ells d’una temàtica: Equívoc, infidelitat, nostàlgia, Secrets, ...

    Avui obro el dedicat a la gelosia i veig que, de la mateixa manera que en algun altre anterior, la reflexió al voltant d’aquesta emoció inclou interrogants que l’autora planteja, la lectora rep i ningú respon...
    i ara jo em pregunto i et pregunto: hi ha una sola resposta, en realitat? O més d’una, segons sigui el cas, quan es coneixen més detalls?

    La gelosia és realment un llac ample i fondo, on es pot trobar gairebé qualsevol cosa en remenar el fons, o bé es pot navegar per la superficie EN PARAL•LEL (Gelosia)

    T’envio una abraçada sense enrotllar-me més,
    Unaquimera

  • quins problemes e..[Ofensiu]
    SaReTa | 23-11-2006

    No és just, però sí raonable.
    Els tòpics són tòpics i sempre ho seran oi? Tanmateix n'hi ha un que diu : al noviu d'una amiga ni mirar-lo.
    JEJE, no és pecat, però és del tot normal que li molesti.
    Però tranquila , només has de fer-li veure que us estimeu ( si és el cas) i que la mateixa oportunitat que va tenir ella , la mereixes tu.

    Un petó, i no pateixis

    SaReTa

l´Autor

Foto de perfil de Josoc

Josoc

129 Relats

525 Comentaris

121235 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc una apassionada de les lletres, m'agrada llegir i escriure. Durant molt de temps he guarsat per mi sola la majoria dels meus escrits. Fins que vaig descobrir els RELATS. M'agrada pensar que són llegits, tal com jo llegeixo els d'altres. M'agradaria molt que els comentéssiu.