Un nadal sense tu (el primer)

Un relat de: Tona

Aquest serà el primer Nadal sense tu, tot i que no n'hagi passat cap mai al teu costat.

És una idea complexa i difícil d'entendre.

Tu i jo no n'hem passat ni un de Nadal junts, i no obstant, aquest serà el primer que no et tindré amb mi.

No parlo de companyia física, sinó de sensacions, de sentiments...d'amor.

L'any passat , per exemple, no em plantejava si hi eres o no, ens coneixíem, potser més de vista que res. Tu hi eres, i jo no en feia cas.Com aquell qui va caminant i veu caure una fulla. Indiferència.

Però aquest any, ara que no et puc treure del meu cap, ara que cada segon es diu com tu i totes les nadales canten el teu somriure, ara...ara la indiferència s'ha transformat en desig.. desig de passar aquestes festes entre els teus braços.

I és que aquest és el primer Nadal que et trobaré a faltar, tu ets amb la única persona que voldria celebrar el vint-i-cinc de desembre...igual que cap d'any, i començar amb tu el nou any, una nova vida plena d'il·lusió.

I potser aquest any tu hi siguis, com sempre. Potser al mateix bar, potser al mateix local, potser ballant la mateixa cançó que jo. Però continuaran sent unes festes sense tu. Sembla estrany, estúpid... però és així.

No sé ni si m'atreviré a desitjar-te un Bon Nadal... segur que no, guardaré cada mot verge pel primer cop que estiguem junts.

Tan de bo el tema del relat de l'any que ve sigui "Un Nadal amb tu".

Em queda aquesta esperança.

Comentaris

  • precios[Ofensiu]
    natasha | 11-12-2004 | Valoració: 9

    k puc dir, k mencanta i k a mi també m'agradaria cumpertir el nadal amb 1persona, xo k no pudra ser. xo la vida continua.
    m'hi sentu identificada i m'encanta. compta am el meu vot
    petons

  • Ohh...[Ofensiu]
    Gorwilya | 04-12-2004

    M'ha agradat el teu relat, els sentiments que expressa són molt bonics... és preciòs!
    Després de llegir aquest relat, que és el primer que llegeixo teu, m'animo a llegir-ne algun altre...

    Petons i sort!

  • Preciós!![Ofensiu]
    George Brown | 01-12-2004 | Valoració: 9

    Què més puc dir? Doncs que també tens el meu vot!

  • Fantastic![Ofensiu]
    Pol.lux | 30-11-2004

    Hola Tona!

    M'ha agradat molt el teu relat, has aconseguit que tingui un aire molt, molt sentimental i menanconic, tal com ho son aquestes festes que, malauradament, han esdevingut tan comercials.

    Alguna de les frases del teu escrit m'han encantat, pero si m'hagues de quedar amb alguna ho faria amb aquella de "cada segon es diu com tu".

    En fi, precios. T'has guanyat el meu vot!

    Una abracada i salut,

    Pol.lux

l´Autor

Foto de perfil de Tona

Tona

48 Relats

92 Comentaris

65072 Lectures

Valoració de l'autor: 9.28

Biografia:
Tan és com em dic en realitat: Tona ja m'agrada i molta gent em coneix amb aquest, diga-li nom, diga-li abreviatura, diga-li sobre nom.
Un 13 de Gener de fa 20 anys, vaig veure per primer cop la neu desde la finestra de l'hospital d'Igualada, en braços de la meva mare.

Ara visc submergida en aquesta societat com una adolescent més, sempre però, intentant portar la contrària i lluitar per allò que realment val la pena: una llengüa, una cultura... un país.

La meva addicció a escriure no sé pas d'on prové.
Desde els 6 anys que guanyava premis literaris a l'escola, fins ara, amb 18, que els meus relats estan penjats a la xarxa, les lletres m'han tornat boja.
Cada paraula és mol més que una taca sobre un full. No puc descriure-ho. Crec que tot el que una paraula, o una estrofa pot arribar a tansmetre, és la única cosa que no es pot explicar amb paraules.
Bé, ja començo a emparanoiar-me.

Tots els meus escrits estan inspirats en la realitat, tot i que no son tots autobiografics. L'amor, sobretot, ocupa un gran espai en la meva vida.
Van dedicats a persones diferents, a situacions diferents, a enamorats diferents....

Espero que us agradin!
un petó
Tonaaaa!


miyazawa_forever@hotmail.com