No sé com explicar-me...

Un relat de: Tona

Sé que algun dia llegiràs això. Sé que saps perfectament que existeix aquesta pàgina, i que de tan en tan hi ha penjada alguna coseta nova... Sé que les llegeixes, i que aquest escrit no serà menys.
Però l'estaràs llegint i de seguida sabràs que aquest relat, si es pot dir així, no és com els demés. Veuràs que totes les paraules que teclejaré a continuació van dedicades a tu... únicament, a tu.

Només vull dir-te que la meva vida des de fa més de dos mesos és un altra. I no vull dir-t'ho només a tu, sinó que ho vull deixar aquí escrit per què tothom que em conegui, tothom que passi per casualitat per aquesta web, tothom que vulgui... se n'assabenti.

Tan sols vull fer-te saber com em fas sentir cada cop que et sento a prop. Vull fer-t'ho saber, però no sé com. Per què no existeixen paraules per explicar-t'ho... i segur que si s'inventessin, tampoc serien suficients. Ningú pot comprendre el que em recorre per dins quan em toques, volent o sense voler. No hi ha ningú que pugui sentir el mateix que sento jo quan em dónes un petó... Pujo al cel en cada un d'ells.

Un cop preguntava si algú havia mai estat capaç d'entendre's amb la mirada... Jo, fins ara, tampoc. Mai havia pogut mirar algú als ulls i saber el que anava a dir, o el que estava pensant, o simplement perdre'm en la seva mirada...i ser feliç. És una de les moltes coses que només tu em saps donar. Una de les moltíssimes petites tonteries que et fan tan i més especial per mi.

Recordo aquell dia que et vaig fer tot un discurs per què jo tenia molta por de començar una nova relació. M'han fet mal massa vegades, i jo també n'he fet. I no sabria dir-te quan ho he passat més malament... si donant o rebent. Estava aterrada per els compromisos, pel fet d'haver de renunciar a tantes coses per algú. Potser perquè, fins ara, no havia trobat a ningú que s'ho mereixés. Fins ara que t'he trobat a tu... i t'ho mereixes tot. TOT ho faria per tu.

Continuo estant espantada... però ja no pel compromís que suposa aquesta relació, sinó per la por a que s'acabi. No puc ni pensar-hi.
No vull separar-me de teu costat mai... ja em costa prou tornar a casa cada nit, després d'haver passat una estona meravellosa amb tu. Per què... cada nit es única si tu ets amb mi. Encara que no fem res especial, tot i que ens assentem en un banc i ni tan sols parlem... saber que ets allà, mirar-te i saber que t'estimo, que t'estimo amb totes les meves forces i més... amb això n'hi a prou perquè cada nit sigui... la millor de la meva vida.

Des de que et vaig conèixer que se'm pinta un somriure diferent als llavis... Veig el món des d'uns altres ulls i el futur... de d'una altra perspectiva. Res em fa por si puc comptar amb el teu suport.
I sospiro mirant fotos teves, i només desitjo veure't... i solament imagino dies al teu costat, viatges, nits de festa, nits d'amor...

I quan em cantes totes aquelles cançons a mitja veu... totes sonen molt millor si surten de la teva boca... O quan em xiuxiueges a l'orella aquelles paraules que tan ens van costar dir al principi...

M'encantes, tot tu, t'adoro.... I t'estimo. Donaria la vida per tu. Vull seguir al teu costat... ara... i sempre. Per sempre. I més...

Realment, sento que no t'he dit ni la meitat de les coses que em fas sentir... però es difícil... parlar de sentiments com els que sobresurten del meu cor.

Ens veurem aquesta nit. Són les 16,20h i ja estic impacient per penjar-me del teu coll.




[ Si sé que te tengo a ti ,no necesito más ,ya no sabría vivir sin ver amanecer al filo de tu piel
Si sé que te tengo a ti qué fácil es soñar , tu es cuerpo mi lugar
bésame un poco más, te quiero recorrer mil veces y otra vez.
El verano duerme en nuestra cama tú prendiendo fuego en cada madrugada
no hay razón para no sonreír …si sé que te tengo a ti.

Si sé que te tengo a ti ya no volveré a dudar eres lo que creí que nunca iba a encontrar, eres mi tentación, llegas y el carnaval entra en la habitación.
Y el verano duerme en nuestra cama ,tú prendiendo fuego en cada madrugada …no hay final, subo y vuelvo a caer ven y quítame la sed, esta sed… Si sé que te tengo a ti!

El verano duerme en nuestra cama , tú prendiendo fuego en cada madrugada porque EN TUS BRAZOS HE APRENDIDO TANTO, TODO LO QUE TENGO ES…SEGUIRTE AMANDO…SOLO A TI…] _ Nek_

Comentaris

  • Uaau!![Ofensiu]
    annah | 04-09-2005 | Valoració: 10

    Què bonic! Plagat de sentiments purs, d'emoció i detalls, de nits d'amor, de mirades dolçes i de besades càlides. Tot junt barrejat dins el còctel de l'AMOR!

    Sentiments que són molt difícils d'expressar, i tu ho has fet!! Genial!
    Continua així!

    Una abraçada!

    Anna

  • Hola Tona![Ofensiu]
    ROSASP | 04-09-2005

    Hi ha sentiments que són molt difícils d'explicar, on les paraules semblen quedar-se curtes i pobres. Però tu, amb molta naturalitat i sense deixar res al calaix, aboques el teu cor on hi viu en aquests moments un dels millors tresors, l'amor.
    Disfruta'l!

    Un petó!

  • Senzillament genial![Ofensiu]
    mzungo | 04-09-2005 | Valoració: 9

    Ostres! Com has expressat els teus sentiments, enhorabona! És preciós. T'has deixat anar i t'ha sortit un bon text. Mentre llegia semblava que algú estés explicant com em vaig sentir fa un temps. Ple d'emocions. M'ha agradat recordar-les. Es nota que estàs enamorada. Tant de bo poguis continuar així! Cuida-ho. I fes que cada dia sigui més maco encara.
    Un petó

  • Impressionant[Ofensiu]
    somriure | 04-09-2005 | Valoració: 10

    Saps ho has escrit tu, pero m'agradaria haver pogut escriure algo així, ho has expressat molt be,encara que es dificil expressar aquest sentiment , felicitats per viure'l i per poder contar-ho.Un peto

  • q maku![Ofensiu]
    xianema | 04-09-2005 | Valoració: 10

    genial tona! son aquelles petites coses de la vida que no saps descriure de lo maques que són i les poques paraules que hi han per expresar el que sents. l'he trobat un relat molt sincer i ple d'emocions que estás vivint en aquest precis moment. si tan feliç ets... espero que no canvii mai, perque el benestar amb algú costa molt de trobar. l'enorabona!

    un petonás bunica, et seguiré llegint!

    Gemma

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de Tona

Tona

48 Relats

92 Comentaris

65029 Lectures

Valoració de l'autor: 9.28

Biografia:
Tan és com em dic en realitat: Tona ja m'agrada i molta gent em coneix amb aquest, diga-li nom, diga-li abreviatura, diga-li sobre nom.
Un 13 de Gener de fa 20 anys, vaig veure per primer cop la neu desde la finestra de l'hospital d'Igualada, en braços de la meva mare.

Ara visc submergida en aquesta societat com una adolescent més, sempre però, intentant portar la contrària i lluitar per allò que realment val la pena: una llengüa, una cultura... un país.

La meva addicció a escriure no sé pas d'on prové.
Desde els 6 anys que guanyava premis literaris a l'escola, fins ara, amb 18, que els meus relats estan penjats a la xarxa, les lletres m'han tornat boja.
Cada paraula és mol més que una taca sobre un full. No puc descriure-ho. Crec que tot el que una paraula, o una estrofa pot arribar a tansmetre, és la única cosa que no es pot explicar amb paraules.
Bé, ja començo a emparanoiar-me.

Tots els meus escrits estan inspirats en la realitat, tot i que no son tots autobiografics. L'amor, sobretot, ocupa un gran espai en la meva vida.
Van dedicats a persones diferents, a situacions diferents, a enamorats diferents....

Espero que us agradin!
un petó
Tonaaaa!


miyazawa_forever@hotmail.com