Un final per Record passats

Un relat de: martaplanet

Dies més tard ella es va despertar.
Va tapar-se la cara amb les mans, altra vegada ho havia intentat i altra vegada no havia aconseguit el que volia. Va estar-se així una estona, en silenci, respirant pausadament, fins que, finalment, va tornar a aixecar el cap.
I en aquell moment es va sentir perduda, no sabia que fer. Va aixecar-se lentament i va apropar-se cap a la finestra que tenia més a prop, i en observar la imatge de l'altra banda es va quedar sense alè, núvols blancs i esponjosos omplien tot el que podia veure, massa irreal per ella.
Va sentir com algú entrava a l'habitació i ella es va girar pensant que seria la seva mare, però havia entrat una dona de cabells negres i llargs, molt més alta que no pas ella i vestida completament de blanc, va somriure-li i solament va dir:
-Benvinguda al final del teu viatge, benvinguda a l'altra banda.

.....................................................

Molt lluny d'allà, uns pares ploraven perquè no tornarien a veure la seva filla mai més.

Comentaris

  • escenciadetaronja_ | 04-01-2008

    No m'esperava aquest final! Però bona, la idea!
    Et seguiré llegint...
    No continua "Ermaar"?

    Que vagi bé la tornada a les classes!

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

101221 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.