Un cop més, vaig somiar...

Un relat de: sensecor

Un cop més, vaig somiar...

Vaig creure que aquests dies d'absència em servirien per pensar moltes coses...vaig creure en algo que no va succeir...una vegada més.
Vaig pensar que, per una vegada, alguna cosa seria diferent, que al tornar...algo hauria canviat i jo m'hagués trobat amb una sorpresa...i aquella sorpresa que tant temps porto esperant.
Avui he tornat i no ha estat així. De que em serveix viure de somni en somni?
De res....tot el que succeeix a la meva ment...mai es farà realitat. Llavors, per a què somiar? Per a que tenir il·lusions?Per a que creure en algo que mai succeïra?
Em faig tantes preguntes...que no les sé contestar.
Potser hauria deixat de somiar i començar a buscar, a trobar alguna resposta...però es que es tan difícil deixar de pensar en algo que creia que era fàcil de complir...
Perquè una vegada més em vaig equivocar, una vegada més vaig somiar amb tu.

Comentaris

  • Ànims!![Ofensiu]
    SweetInnocence | 29-07-2007 | Valoració: 10

    A mi també em passa sovint això de "somiar massa", de fer-me il.lusions amb coses que mai passaran (pero que jo, des dels meus somnis, veig tan properes!)... i el cert es que la decepció de descobrir que no és així, de veure com el teu somni es trenca sense que puguis fer res, és molt dolorosa...

    SweetInnocence

  • Ehm...[Ofensiu]
    Roserdeljardi | 26-07-2007 | Valoració: 8

    Crec que tothom en algun moment s'haurá sentit identificat en el teu treball. El que siga un relat amb paraules tan sencilles i explique sentiments tan complicats el fan un bon relat, llegible i apetitós, aixó si, pot fer molt de mal segons en que moments...

  • hilderoy | 25-07-2007 | Valoració: 10

    iais... q bonic aquest relat. Ple de coses que jo també sento....

    els somnis quan es facin realitat ja no seran somnis....

    però mentre no es facin realitat, tu segueix somiant, jo també ho faré..... total... és gratis, no?

    Petons....

    t'agrego a Favorits

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191925 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.