Estem fotuts

Un relat de: sensecor
Cometem la mateixa errada, no una, sinó fins ens que arriba a fer el suficient mal. Sembla que no ens cansem de fotre'ns la vida i de complicar tant les coses que, des d'un principi, sabíem que no estaven destinades a ser per a nosaltres. Però aquí estem: fent-nos més buits en els sentiments, com si l'amor no es tractés d'això: de quedar-se quiet, esperant que algú premi el dispari cinc vegades seguides, just on es troba el cor. Sabent que ens deixarà un forat que ningú podrà omplir, perquè després de la primera vegada, és cert: seguim estimant, però no de la mateixa manera.

Crec que ens vam anar acostumant a ser precipicis als quals ningú vol saltar, no per por, sinó perquè en el fons ja no es troba res que valgui la pena. Tot ha caducat I sent sincers: a ningú li agrada estar al costat d'algú buit, o trencat, o, jo què sé. Algú que està tan fotut que no pot ni tan sols perdre's quan intenta fugir a qualsevol part del món. Acaba trobant-se i és trist, perquè quan va dir "Me'n vaig lluny de tots", també incloïa aquesta persona.

Estem fotuts, cert? Però ningú està més fotut del que no pot estar pitjor.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191709 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.