Aprenem amb els danys, i no amb els anys.

Un relat de: sensecor
No tota distància és absència, ni tot silenci és oblit. Que no tota la gent és falsa, que no tothom té dues cares. Vaig aprendre que dos i dos són quatre, que no cal donar més del que reps. Que no cal il·lusionar massa. Vaig aprendre que els peixos neden i els ocells volen. Que els polítics menteixen, que la Terra és rodona i dóna milers de voltes. Que la vida és un regal. Em van ensenyar que el futur no està escrit, que l'univers és infinit i que nosaltres som personetes diminutes, gairebé inexistents.

Vaig aprendre a no creure en les promeses, a confiar en gairebé ningú i a comptar amb els dits d'una mà a qui de veritat sempre va estar al meu costat, també he après per mi mateix, que mai és tard per a tot. Que el més valuós de la vida no és el que tenim, sinó a qui tenim. Que els diners pot comprar-ho tot, menys la felicitat. Que el físic atrau, però la personalitat és la que ens enamora. Vaig comprendre que qui no valora el que té, algun dia es lamentarà per haver perdut. Que per a ser feliç només has de fer feliç a algú, i que si vols rebre, dona una mica de tu.

Envolta't de bones persones i el més important: Sigues una d'elles perquè qui alguna cosa vol alguna cosa li costa, poder és voler, res és impossible si algú s'ho proposa des del primer moment. Que les coses s'aconsegueixen amb gran esforç. Que a la vida hi ha tot tipus de coses difícils i coses que són més importants. Vaig aprendre que les persones no són perfectes, tenen els seus defectes que poden fer mal, que els gossos mosseguen i els gats esgarrapen. Que l'amor verdader té bon principi i bon final. I quan no hi ha amor tot acaba malament, qui no arrisca amb el que vol no guanya, qui riu l'últim riu millor, l'amistat i l'amor són imperfectes.

Sóc un estrany per a gairebé tots i la majoria són estranys per a mi i de fet gairebé no tinc amics. No pots obligar a algú a que vas estimar. Vaig aprendre que les persones mai t'accepten com ets, llevat que necessitin alguna cosa de tu ... Que la persona que t'estima... Tard o d'hora et farà canviar. Viure cada dia com si fos l'últim. El significat de la paraula amor ... No facis als altres el que no vols que et facin a tu ...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

192304 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.