UN CARIBU VESTIT DE NEGRE

Un relat de: Jordi Baucells
UN XORIÇO VESTIT DE NEGRE

(Una historia real i polièdrica)

La Tresa del “Caribú “s’enfronta a un xoriço vestit de negre que intenta emportar-se la bici d'una clienta que l'havia deixat a la porta de la botiga

Un caribú vestit de negre s’emporta la bici de la Tresa i una clienta intenta deixar un xoriço a la porta de la botiga.

Un xoriço intenta vestir de negre una clienta a la porta de la botiga i el caribú s’enfronta a la Tresa per emportar-se la bici.

Un negre vestit de caribú s’emporta la Tresa i la bici i s’enfronta a una clienta que intenta deixar un xoriço a la porta de la botiga.

La bici que el caribú li deixa a la Tresa es d’un xoriço negre vestit de botiguer que es a la porta enfrontat a una clienta.

Una clienta negra intenta enfrontar-se a la Tresa que ha deixat el caribú vestit de xoriço a la porta de la botiga on hi havia la bici.

A la porta de la botiga han deixat una clienta vestida que s’enfronta a la Tresa del caribú per emportar-se la bici negre del xoriço.

Comentaris

  • Déu n'hi do![Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 12-02-2013 | Valoració: 10

    Quin embarbussament. Molt enginyós. M'ha recordat el show del duo Martes i Trece que parlaven de la "Encarna de noche, la empanadilla y el hijo que está haciendo la mili en Móstoles". Cal tenir imaginació per a empatollar-se una història com aquesta i està clar que tu la tens.
    L'enhorabona!

  • Jugant amb les paraules[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 13-01-2013 | Valoració: 10

    Redéu, no he entès res de res però he rigut molt de molt. I he valorat la combinació que fas de les poques paraules de la primera frase i el suc que n'has tret. És tan important la precisió en el llenguatge! Si no , pot donar lloc a equívocs. Una abraçada Jordi i felicitats per aquest relat.

    Aleix