Tu, jo. I el silenci

Un relat de: Soliloqui

Silenci. No diguis res, només abraça'm. Vull sentir-te a prop. Vull saber que et tinc al meu costat i tan sols amb una mirada, tenir la certesa que no ho tornaré a paerdre tot. Sempre t'ho he dit, que hi ha moments on les paraules sobren. Sé que no ets el meu príncp vlai i que marxaràs del meu costat. Potser ets el meu millor amic, o potser una amiga. La veritat és que no ho sé del cert. Però et tinc aquí. Ara, en aquest instatn. Puc notar la teva presència, de la mateixa manera que a vegades he sentit la teva absència.
Finestra. Si, mira per la finestra. Moirem tots dos junt el que passa al món. Agafa'm la mà. Shh...t'he dit que no parlis, no vull sneir com ens tremoles les paraules.
No t'agrada estar aquí, d'esquena al món, només tu i jo? Saber que en aquest moment, ara mateix, ens tenim l'un a l'altre. Que no estem sols... que sense adoanr-nos'en oblidem el que és la soledat. Ho estem aconseguint....llàstima que sé que aquest moment s'acabarà, i tu, marxaràs, i jo, em tornaré a sentir sola, em toranré a senir buida, em tornaré a senir al fons del pou.
No marxis...espera't... només un minut més...sé que el que estem vivint és mentida, però ho necessito. Et necessito.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Soliloqui

Soliloqui

52 Relats

100 Comentaris

50069 Lectures

Valoració de l'autor: 9.24

Biografia:
Vaig nèixer una matinada del mes de juny del 1986 entre la boira que caracteritza la Plana de Vic...

Vaig crèixer entre il·lusions , pintant somnis de colors difuminats amb somriures, fins que vaig adonar-me que no es pot viure només de somnis i pinzells de colors de l'arc de sant martí...aleshores, vaig començar a refugiar-me entre lletres i papers...

Llicenciada en biotecnologia però amb alguna vena literària, que encara no sé d'on ha sortit... faig soliloquis sobre paper que problablament no tenen cap sentit...però m'ajuda a truere tot allò que m'ofega dia a dia.... i de vegades, em deixen un xic millor.

Amenaces a l'autora,reclamacions, propostes o... el que vulgueu a:

[[soliloqui_2808@msn.com]]




www.fotolog.com/soliloqui

[[...Y que, por fin, el tiempo borre las heridas. Y tus fantasmas nunca mas vuelvan a verme.]]