Trossets de Senegal: Amb el cap a una altra banda

Un relat de: betixeli
Mentre em feien la prova de l'embaràs vaig girar el cap distretament cap a la finestra que hi havia a l'altra banda de la sala, i les vistes que s'hi exhibien em van encuriosir més que els resultats del meu ventre.

El meu cap pensava en la noia que hi havia enfilada a la teulada de la casa del davant, netejant les teules una a una amb un drapet mullat, tararejant una cançó que desconeixo i somrient entre el sol de matí i les gotes d'aigua que dansaven esquitxant-li les cames. Anava descalça i amb un vestit blanc de baixos desfilats, i mentre la practicant submergia la tira de paper dins la meva orina vaig pensar que a mi m'agradaria estar allà dalt, netejant teules a mig matí, amb els peus mullats i descalços, més que no pas asseguda en aquell tamboret incòmide, esperant una resposta que ja sabia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de betixeli

betixeli

112 Relats

294 Comentaris

91134 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Surto a la terrassa i cullo tres fulles de menta, en tasto una i escric el que em ve al cap,
i el mateix faig amb les imatges que sorprenen els meus ulls d'aprenent, amb els fets que em remouen i amb els pensaments que faig crèixer sense saber-ne massa el destí. Escric el que sento, i al desar-ho en paraules és com si tot el que he (a)notat esdevingués més tangible, més compartible, més de veritat.