Tribut a Sau

Un relat de: TiK_X_Ki

M'agradaria tant ser pilot de somnis, això és el que hi ha. Pilotant els meus somnis, seria l'autora dels meus propis desastres i dels meus propis malsons.

Viatjaria sempre amb la lluna a l'esquena, com un cargol amb la seva caseta, sempre m'ha fascinat la idea... què passa? tothom vol el que no té...

Pilotant els meus somnis, faria un viatge llarg, suposem per un moment que agafés el tren de mitjanit, i abans d'agafar-lo, em prengués una cervesa al bar de l'estació, mentre escoltés de lluny la cançó de la noia de l'altre cantó del bar, que sortiria del seu reproductor ipod. Recordo abans, que era cosa moderna tenir un ràdio-cassette portàtil, els temps estan canviant.

Al fil musical del bar de l'estació s'hi escoltaria la ràdio. Parlarien de poemes i proeses i de percentatges d'aquests que només interessen a qui diu que porta una vida moderna. Parlarien també de l'onze de setembre, el dia en que tothom es va adonar de la força de les armes. I parlant parlant dirien el teu nom.

En aquell moment, veuria que estic boig per tu, i que fa molt temps que no sé res de tu, Laia. I en aquell moment, lluny de tot, pensaria: "Me'n torno a Sau, per poder veure't perquè tu encens el meu foc". Recordo aquells vespres de desembre, els nostres temps difícils, el dia del sopar al restaurant xinès... no teniem res a perdre. No voliem fer-nos grans.

Mai sambras perquè, però tu ets el meu amor a fons perdut. No puc més, no sóc capaç. Sembla que hagin passat deu mil anys i un dia, i et recordo com la primera nit.

Estic deprimit, no puc deixar de fumar i estic lluny de tot. Tu has perdut, sé que mai seré prou per tu, però crec que això es pot salvar.

Si més no, fes-me un favor: envia'm un àngel que s'assembli a tu, i jo, amb la meva ombra, seguiré boig per tu tenint records d'Irlanda mentre em prenc un màgic whiski molt lluny de casa.

Així, com a mínim, recordant, estaríem junts de nou per primer cop.

Comentaris

 • Clar de lluna | 19-05-2008

  ...quants records aquestes cançons, quants moments evocats a la memòria. Sóc de les teves i m'enganxo al tren de mitjanit amb totes i cadascuna de les seves melodies.

  Un plaer recordar-les amb el teu relat!

  Una abraçada!

 • ho has aconseguit![Ofensiu]
  Nurithy | 16-05-2008

  has creat una harmoniosa melodia com les de Sau i el text conté un ritme que enganxa.

  Ens llegim!
  Núria Badia

l´Autor

Foto de perfil de TiK_X_Ki

TiK_X_Ki

20 Relats

20 Comentaris

25694 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Vaig nàixer un 14 de desembre, concretament el de l'any 1988. Un dimecres de vaga general. D'aquí em deu venir el meu caràcter tranquil.

Sóc una surienca empedreïda, encara que actualment estic vivint a Vitòria-Gasteiz, on estudio enginyeria tècnica topogràfica.

Com a bona surienca, espero amb candeletes la Setmana Santa, per culpa de les Caramelles de Súria, que són les més grans de Catalunya gràcies a les més de 500 persones (i la cosa va en alça any rere any) que surten a cantar i a ballar durant dissabte i diumenge de Pasqua pel centre del poble i rodalies.

Ballo bastons per afició, porto dins meu la fal·lera bastonera, i el poc temps lliure que tinc el passo llegint, escoltant música o passejant sense rumb concret.
Els meus llibres prefertis són "Pa Negre", d'Emili Teixidor, i "El Petit Príncep" d'Antoine de Saint-Exupéry, entre d'altres.

La meva adreça electrònica és:
catalarock@hotmail.com