Ets lliure?

Un relat de: TiK_X_Ki

La llibertat moltes vegades està considerada una idea romàntica, i diuen que és una idea abstracta, que no es pot tocar.
Però què me'n dius? mai has respirat llibertat? Mai t'has sentit lliure, encara que només fos per una estoneta? I quan t'ha passat això, no t'has sentit la persona més feliç d'aquest món? Tan feliç que ningú ha aconseguit prendre't el somriure d'orella a orella?

Si és així, tanca els ulls i recorda un moment dels que has tocat la llibertat amb la punta dels teus dits, i mira't ara mateix, aquí, davant l'ordinador, llegint aquesta parrafada, romàntica o no, i digues-me si ara mateix, en aquest precís moment ets o et sents lliure.

No continuis llegint, fes-ho. Fes-me cas.

Recorda aquell dia de juny que vas acabar el curs i tenies tot un estiu de vacances per davant o recorda quan et vas posar a cridar sense cap motiu des d'un mirador tot observant l'horitzó del mar, amb la mirada perduda, i recorda seguidament el silenci que vas poder escoltar després del teu crit. O simplement, recorda aquella tarda que vas passar sense fer res amb els teus amics anys enrere, i el mal que et feien les galtes de tant riure. Recorda el sentiment de llibertat que et corria per dins.

Ara sí, ja em pots dir si ara mateix ets lliure i si desitges més que mai la llibertat.

La llibertat és això: sentir-se ple i buit al mateix temps, ho veus?

Estimes la llibertat? La vols?

Pren-la


Comentaris

  • ara mateix no soc lliure,[Ofensiu]
    Avet_blau | 18-03-2008 | Valoració: 10

    ara mateix no soc lliure,
    però enmig d'una llarga guardia de 31hores,
    no em sento atrapat ni esclau.

    No cal estar en llocs oberts,
    ni estar alegre i rient,
    ni haver guanyat tal cosa...

    Potser ajudant a un ferit , angunios i suat
    o estragat despres de 7 hores,
    de tasca dura ...també et pots sentir lliure.

    Avet

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de TiK_X_Ki

TiK_X_Ki

20 Relats

20 Comentaris

25975 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Vaig nàixer un 14 de desembre, concretament el de l'any 1988. Un dimecres de vaga general. D'aquí em deu venir el meu caràcter tranquil.

Sóc una surienca empedreïda, encara que actualment estic vivint a Vitòria-Gasteiz, on estudio enginyeria tècnica topogràfica.

Com a bona surienca, espero amb candeletes la Setmana Santa, per culpa de les Caramelles de Súria, que són les més grans de Catalunya gràcies a les més de 500 persones (i la cosa va en alça any rere any) que surten a cantar i a ballar durant dissabte i diumenge de Pasqua pel centre del poble i rodalies.

Ballo bastons per afició, porto dins meu la fal·lera bastonera, i el poc temps lliure que tinc el passo llegint, escoltant música o passejant sense rumb concret.
Els meus llibres prefertis són "Pa Negre", d'Emili Teixidor, i "El Petit Príncep" d'Antoine de Saint-Exupéry, entre d'altres.

La meva adreça electrònica és:
catalarock@hotmail.com