Tinc ganes de riure!!

Un relat de: venuseva

Tinc ganes de riure. No, no em preguntis perquè. Tinc ganes de riure. També tinc ganes de ballar, de volar! Tinc ganes de somiar, com feia temps que no en tenia, potser anys. Tinc ganes de sortir al carrer, d'emprovar-me aquella samarreta, de posar-me aquell coloret. En tinc tantes ganes! Tinc ganes de mirar-me al mirall. Tinc ganes de veure't! Un atac d'emoció irrefrenable em córre per dins les venes. I perdo la gana. I perdo la son. Però tinc ganes de riure! En una finestreta he vist un raig de sol que ets tu. Ara potser ja em pots preguntar perquè, bonica. Tinc ganes de riure perquè t'he intuït a tu. I ric, princesa! Ja pots ben creure't que riiic!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

  • Riure i salut[Ofensiu]
    Jan des Val | 02-07-2006 | Valoració: 10

    He sabut últimament que, si es riu durant el dia, es dorm millor de nit. Així doncs, Venuseva, et felicito per riure tant perquè, així, deus dormir tranquil·la i relaxada a les nits.

    És curiós. Fins i tot riure sense ganes, però mirant de fer riallades, bo i començant per un senzill somriure, et fan posar de millor humor. Quan jo era jove, hi havia un anunci, ara no em facis dir de què, que deia "Vaya alegre por la vida, hombre".

    Ara provaré de riure una estona, a veure si m'alegro una mica el dia i si dormo plàcidament de nit.

    Apart d'això, "Tinc ganes de riure!!" és un escrit tan ben fet que ens encomana les ganes de riure, de volar, de ballar, de somiar. Fins i tot en aquells qui gairebé no riem, qui ja fa temps que no ballem, qui no hem volat mai i qui, quasi, ja ni somiem. Petons i salut!