Teràpia pro agressiva

Un relat de: AntavianA

Teràpia pro agressivitat (útil per a tots aquells que necessitin...buf....desfogar-se)

Elements necessaris:

Una mà
Una cara de pocs amics
Una persona insuportable
Un polsim d'odi
Molta molta ràbia
Públic perquè sempre va bé que algú animi

En primer lloc, per tal de dur a terme aquesta teràpia necessitarem una mà. Utilitza una de les teves mans, la que més t'agradi, però et recomano que si ets dretà empris la mà dreta i si ets esquerrà l'esquerra. Potser t'estàs preguntant: I per què no puc utilitzar la mà contrària? Sí que pots fer-ho, ara, ja t'ho trobaràs...tal faràs, tal trobaràs...

Tot seguit, un cop escollida la mà has d'aprendre a fer cara de pocs amics. Si et costa perquè ets una persona amigable, amable, simpàtica o alegre (per cert, cal dir que ser una persona massa amable, amigable, simpàtica o alegre no és normal, això t'ho hauries de fer mirar...) llavors no tindràs altre remei que utilitzar un mirall per practicar una autèntica cara de pocs amics. Col·locat davant del mirall i digues: Tu què eh, eh, eh, què passa? Que tens ganes de tocar-me els collons o què? Eh eh eh. Repetint aquestes frases un parell o tres de vegades ja n'hi ha prou, la cara de pocs amics surt sola (clar que tot depèn del teu grau d'amabilitat, simpatia o alegria, ah i si en tens massa...et recordo que t'ho hauries de fer mirar)

Ara és el moment d'escollir a la persona insuportable. N'hi ha moltes de persones insuportables, això ho tenim clar, però has de triar, has de triar, no es pot anar pel món practicant aquesta teràpia a tort i a dret. Que sí, que ja ho sé que és difícil, que és complicat escollir entre tants insuportables, però prou! Escull la persona en concret i punt! Un cop ja has decidit amb qui et desfogaràs has de pensar en el punt concret del seu cos on hi clavaràs la bufetada, la cleca, o barruerament dit, l'hòstia. Si ets esquerrà li claves a la galta dreta i si ets dretà li claves a la galta esquerra. Però, si vols afegir un punt d'originalitat a la clàssica bufetada tens 4 opcions més: Si ets dretà li pots clavar a la seva galta dreta i si ets esquerrà a la seva galta esquerra provocant en la persona bufetejada una cara d'estupefacció. Cal dir que aquest tipus de bufetada és característic d'una persona fina i elegant i potser aquest no és el caire que vols donar a la teva ràbia vers aquella persona. La tercera opció és clavar-li un bon clatellot, d'aquells que fan soroll, placa!, seria el típic clatellot que es fa a un marrec que ha fet una dolenteria. Un bon mastegot, galifardeu! I la darrera opció es clavar-li un bon cop a la barbeta. Aquest cop pot resultar un xic violent si es fa massa fort, així que abans de fer-lo has de tenir present que és possible que després hagis d'arrencar a córrer.

Després d'escollir la mà, d'aprendre a fer cara de pocs amics, de triar la persona insuportable i de decidir on li clavaràs el ventallot has d'afegir-hi un xic d'odi i molta molta ràbia. Això et resultarà força senzill si has escollit la persona insuportable adequada, simplement la ràbia et sortirà sola.

I bé, cal no oblidar-se d'escollir el lloc idoni, i el lloc idoni és on hi ha un bon grapat de gent, perquè sí, perquè renoi, és maco això que t'animin i que et diguin...Va, fot-li un una bona hòstia!

I quan ja tens la mà preparada, la cara de pocs amics, la persona odiosa al teu davant, quan tens localitzat el punt concret on li clavaràs el ventallot, quan ja has acumulat una petita dosi d'odi i molta molta ràbia, i un públic que t'anima... arriba el moment de fer-ho...de fer la bufetada, Plaa... Però decideixes no fer-ho, no val la pena, és poc elegant, i tu ets una persona elegant, educada...I llavors t'asseus i escrius aquesta teràpia pro agressivitat i
llavors et relaxes...i és llavors quan ho veus tot clar.

Comentaris

  • Aún no es la hora de empezar a chuparnos las...[Ofensiu]
    Achtung | 09-03-2005 | Valoració: 10

    Perquè no un cop de puny?

    Bé, bé, bé, continuant amb la conversa via comentari, dir-te que veig una molt bona idea però potser li afegiria una mica més de mala llet, però bé, li afegiria jo i no l'he escrit jo, així que callo ;)

  • Jo que em pensava[Ofensiu]
    Biel Martí | 26-09-2004 | Valoració: 8

    Jo que em pensava que la persona elgant, refinada, allò tirant a l'anglès clàssic però sense paraigües, el que faria no seria donar un ventallot sinó una cosa més sofisticada com provocar un escàndol públic amb ex-amants o amb infants malmesos... Bé, em conformaré amb el final no violent després de tanta preparació per la violència... Potser és allò de si vols pau prepara la guerra? Bé, com a primer comentarista teu et felicito per aquest relat, m'ha resultat molt simpàtic i ben escrit.

    Biel.