Temps de mentides II

Un relat de: martaplanet

Era un dia primaveral d'abril, una noia caminava a pas lleuger per un carrer ple de gent, arribava tard a una cita. La noia es deia Sònia i tenia 15 anys, era una noia d'estatura mitjana, potser una mica massa baixa per la seva edat, tenia els cabells molt llargs i del color de la nit, els seus ulls eren grans i tan foscos que semblaven pous i els seus llavis tenien un estrany color rosat que contrastava amb la seva pell torrada pel sol.
Va arribar al lloc on havia quedat esbufegant. Va observar d'una banda a l'altra, però no va reconèixer a ningú, semblava que els seus amics ja no l'esperaven. Es va quedar allà sense saber que fer, intentant encara descobrir un rostre conegut, però no hi havia res a fer, havia arribat tard altra vegada.
Va sospirar i després va negar amb el cap, sabia perfectament on havia d'anar per trobar-los, però també sabia que li tornarien a llençar a la cara el fet de no arribar mai a l'hora. Va tornar a sospirar i va començar a caminar per arribar al cafè Tempo, una cafeteria que havia obert feia poc i que els hi agradava molt.

........................................................................

Va entrar i van sonar les campanetes que hi havia sobre la porta. El local estava buit a excepció d'una parella asseguda a la barra, un home que llegia el diari en una taula i dos cambrers que estaven xerrant, semblava que els seus amics encara no havien arribat. Va asseure's a la taula més allunyada de la porta i va esperar que un dels cambrers es dignés a demanar-li que volia. Va recolzar el cap sobre la mà dreta mentre esperava, observava la porta demanant que aparegués per ella un dels seus amics, però ràpidament es va cansar d'esperar i va agafar un dels tovallons de paper i va començar a trencar-lo en petits bocins. I en aquell moment es va adonar que hi havia un objecte sobre la taula, va allargar la mà per agafar-lo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

101288 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.