Sonàmbul

Un relat de: L'anònim GharN

I ella ja no es llevava, sinó que s'adormia cada vegada que s'aixecava del llit; explorava les zones més recòndites del seu jo-oníric i d'aquesta ciutat ennuvolada per la boira espessa que separa el món adormit del despert. I si obria els ulls tot s'enfosquia; els intentava obrir per veure'n millor els detalls d'aquell transformat paradís i no hi havia manera, tot marxava si volia acostar-s'hi de la manera habitual. I aprengué a capgirar la truita, a tancar els ulls per veure-hi millor, sense vel, aquell món que li venia adaptadament implantat en els seus pensaments-vivències. Redefinia el món que l'envoltava, les cases eren del color del dia que s'havia adormit i tot anava diferent a com ho havia vist fins ara i veié que era tot meravellós i decidí que aquell seria sempre el seu lloc, que des d'aleshores ansiava l'hora d'anar a dormir per, havent-se llevat a l'altra cara del mirall, canviar els notícies dolentes que llegia en el seu oníric-diari cada dia allà, a l'altra punta de la realitat. On tothom era feliç

Comentaris

  • anònim...[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 04-05-2007

    Feia molt temps que no entrava al teu racó. Fa temps, de fet, que entro poc als racons d'RC. Però avui, anar passant pàgines, he caigut aquí dins, i t'he descobert de nou.

    I quin relat... Per aquelles persones que creiem en els somnis (malgrat saber que no es troben a la terra) és un relat que alimenta.

    Cada mot, que ens porta per un món de purpurina, reflexa el món real a l'inrevés. Redefinir el món... i si realment poguéssim...?

    És divendres nit, i com ja he dit per algun altre lloc, em sembla que no hi sóc tota... i el teu relat m'ha ajudat a anar-me'n una miqueta més que, no ens enganyem, sempre va bé. (Vital, potser?)

    Una abraçada, maco, i fins ben aviat.

    Salz.

  • Amunt els somnis![Ofensiu]
    Unaquimera | 13-09-2006 | Valoració: 10

    Que ens omplin el cos, el cor i el cap, que ens atorguin el poder de recórrer un món alternatiu, oníric però no irreal.

    Bon relat, compacte i dens, amb un aire de fantasia i de desig que xiula entre les línees, amb una dolçor de coixí i amb dimensions de somni.

    Encantada d'haver-te descobert, t'envio una abraçada ben afectuosa
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de L'anònim GharN

L'anònim GharN

35 Relats

112 Comentaris

43600 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Els núvols de pluja i de llamp queden pertot arreu, al meu voltant. Llamp que ens espanta i ens fascina, núvols que alhora prometen dur i endur-se els pitjors malsons que tinguem. La pluja ens ajuda a dormir, i després d'acompanyar les nostres veuetes que pensen i es tornen vives, després de deixar el planeta dels somnis aleshores ens llevem, i de tornada a la rutina ens pensem que tot serà per sempre. M'agrada mirar els teus ulls, al metro... són... són com els núvols de pluja i de llamp.

Jordi

Aquí hi teniu moltes més coses meves, tot i que no sempre en català... coses del guió.
Núvols de pluja i de llamp

O bé, si voleu dir-me quelcom, jordi.gharn@gmail.com