S'hi ha fet un racó

Un relat de: L'anònim GharN

Conscient, o potser inconscientment, la manera de fer les coses va canviant. Mirant enrere; les coses no han canviat tant, des de llavors, però ara que no hi és, durant un temps almenys, recopilo notetes que m'he anat ficant al cap, com desades per ençà, com testimonis del que hi havia, com avisadors de que no vindré a sopar o de que el jordi s'ha quedat a dormir. De dormir, que no recordo les carícies de quan estava ja adormit, però m'agrada sentir-les ara que no hi és.
Els crusants ara que ja és istiu i coses normals enmarcades em sembla ja per tota la vida.
No és un moment per plorar, no ho és tampoc per estar eufòric. No és un mal moment, tampoc un de millor. I així, mentre faig coses del dia a dia, mentre m'endreço una mica les coses, apareix en els racons menys esperats, en un raconet petit de la cantonada de la sala, amb els peus arraulits i tocant amb el dit una sargantana que ha reviscut i es fica pel seu braç tot dient: que puc? eh, que puc?
I ja que m'he acostumat a veure-la allà, dins les meves coses, us diré que m'agrada. S'ha fet un racó al meu dia a dia, i estic content.

Comentaris

  • Jordi[Ofensiu]
    ANEROL | 25-11-2007 | Valoració: 9

    em fa què ets molt sensible. Sempre tens un racò per estimar

  • que puc? [Ofensiu]
    betixeli | 03-08-2007

    M'hi he trobat: peus arraulits, notetes arreu. M'hi has trobat: sense ser-hi m'has presentat. I talment com si es tractés d'un colacao has aconseguit materialitzar en paraules un trosset de vida. M'agrada com fas les coses. M'agrada com (m')escrius.

l´Autor

Foto de perfil de L'anònim GharN

L'anònim GharN

35 Relats

112 Comentaris

43639 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Els núvols de pluja i de llamp queden pertot arreu, al meu voltant. Llamp que ens espanta i ens fascina, núvols que alhora prometen dur i endur-se els pitjors malsons que tinguem. La pluja ens ajuda a dormir, i després d'acompanyar les nostres veuetes que pensen i es tornen vives, després de deixar el planeta dels somnis aleshores ens llevem, i de tornada a la rutina ens pensem que tot serà per sempre. M'agrada mirar els teus ulls, al metro... són... són com els núvols de pluja i de llamp.

Jordi

Aquí hi teniu moltes més coses meves, tot i que no sempre en català... coses del guió.
Núvols de pluja i de llamp

O bé, si voleu dir-me quelcom, jordi.gharn@gmail.com