si no t'importa..

Un relat de: Marteta
Si no t’importa me’n aniré a un altra món, on el teu somriure ja no sigui visible, on els núvols estàn pintats d’un altra color.

Si no t’importa me’n aniré, no importa que em creguis, em veuràs partir i ja serà massa tard perquè miri enrere.

Amb els ulls plorosos me’n aniré, d’aquest món plè de mentides, d’enganys un rere l’altre, fins al punt de no saber quina és la nostra vertadera identitat.

Si no t’importa et diré que l’únic que anyoraré són els teus defectes, que et fan tan perfecte, tan pur, ple de bellesa. Però el món em mata, la seva immperfecció no el fa bonic, no és com tu, però tampoc ets el meu món.

Si no t’importa, no ploris, somriu. No val la pena plorar per una persona com jo, que tinguent-te a tu, tan fantàstic, hagui decidit volar cap a un altre lloc més feliç, sense tu. Diuen que les persones que veritablement t’estimen sempre estaràn allà, amb tu. Jo ja no hi som.

I m’importes, però no t’estim.

Comentaris

  • Marteta | 14-04-2013

    Nona, aquest relat és simplement fruit de la meva imaginació/inspiració, simplement la necessitat, suposo, d'escriure alguna cosa trista...
    Moltes gràcies per la preocupació, i sí, cal estimar la vida...

  • Espero[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 14-04-2013

    que aquest relat sigui fruit d'una llicència literària. És massa trist per a una noia tan jove com tu, Marteta. Molt profund i molt ben escrit però , repeteixo, massa trist Tens tota la vida per davant i veuràs com arribarà un dia que no comprendràs com vas poder escriure tot això. LA VIDA ÉS BELLA !!! Cal aprofitar-la a tope.
    Una abraçada ben forta, Marteta i ànim!

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166101 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.