S’han anat

Un relat de: josep casanovas olmos



Ja han marxat!... S’han anat. M’han deixat sol. Haig de donar-me pressa amb el guix. Cada dia em castiguen a restablir les parets esquinçades. Els meus pares creua’n que sóc jo, però jo no tinc ungles perquè me les mossego. No m’acostumo a la solitud.
A les tardes, quan el sol entra al menjador; encara ho porto bé, però quan la foscor es fa ample, tot canvia. Llavors comencen a sentir-se grinyolades i corro embogit a amagar-me al dormitori. Al principi creia que els sorolls provenien dels veïns, però resulta que ells també marxen. Em deixen indefens en un edifici solitari de deu plantes. Les tardes las passo amagat a sota el llit esperant que tornin.

Quan tots se’n van, em roben l’alè; m’entren pertot arreu i m’esgarrifen. Em fan venir fred, molt de fred… De vegades m’acaricien suaument les mans i em fan tremolar. Són molts els que es passegen al meu voltant. I mentre llisquen arran de terra, esgarrapen les parets i recorren les habitacions amb el silenci esmolat de les seves ungles.

Comentaris

  • Relat d'intriga i terror[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 01-04-2014 | Valoració: 10

    Un relat molt intrigant. Quan l'anmonite s'hi posa, tremoleu tots, perquè aquest home té una imaginació exuberant i toca totes les tecles i registres. Tan aviat ens fa pixar de riure com ens enfonsa en la negror més absoluta. Deu de ser segons el peu amb el que s'aixeca o segons la lluna que minva o creix.
    M'ha agradat el comentari de que "no sóc jo qui esgarrapa les parets perquè jo em mossego les ungles". És una prova concloent, no sé com els pares no ho veuen.

    Benvingut de nou al món dels relataires. Continua, ni que sigui per fer-me por.

  • Tothom[Ofensiu]
    Noè Reverter Segarra | 16-03-2014 | Valoració: 10

    tenim por de les ombres, inclús de la d'un mateix.

l´Autor

Foto de perfil de josep casanovas olmos

josep casanovas olmos

43 Relats

114 Comentaris

37106 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
He escrit uns quants llibres que han estat publicats a Bubok; una editorial d'Internet a la bast de tothom. Entre ells està "Pescant diàlegs" (Humor), "El Jardí Hermètic" (Ciència ficció), De mis andanzas en la Santa María (Picarescca), una trilogia del personatge Alfredo Bogavante (Investigador privat especialitzat en casos matrimonials), La Cloïssa fòssil (Opera prima), una recopilació de contes "Mucho cuento tienes tú", XL-25 (Ciència ficció d'humor) i La impremta del infern (fantasia-intriga). No puc deixar de nomenar a l'Aurora Marco, que m'ha fet de correctora.