Sentits

Un relat de: errebe

I perquè m'ho preguntes això?




Amarats, xops de suor, el teu cos i el meu fosos amb un sol ens, regalant-nos una tendra, forta i sentida abraçada que, tot mitigant el teu desmai i apaivagant la meva excitació, ens omple a vessar l'ànima d'amor i desig... i desig que el temps s'aturi per sempre.

Tarda xafogosa d'estiu, estona enllà de solcar amb els dits cada plec, cada indret, cada racó del teu cos, apelfada flor de la pell d'un bru suau que el sol t'ha concedit, sentint-te tremolosa i delerosa sota el tacte de carícies incertes...

I quan em mimes les orelles? amb paraula de feble veu, alhora règia essència inserida al bell fons del meu cor: "t'estimo, amor meu, et desitjo amb cos i ànima, et necessito com l'alè...". Paraules que humitegen els meus ulls d'emotiva impressió.

Veure't entregada, entre somriures i sospirs, veure els teus ulls, miralls que reflecteixen un devessall de desitjos desfermats... mirar-te i ser mirat amb ninetes fosques resseguint-me amb delit d'amor i desig. Visions d'hores plaents que a punta d'espina son esculpides a la memòria amb tarja de "records sublims".

Flaire que arriba profund, barreja d'olors, perfums afruitats de la pell mig eixamorada. Efluvis de mil flors exòtiques que, dansarines, trien els meus sentits per restar embriac de tu i de totes les olors de la teva ànima.

I a les hores, quan rendit i humil vassall teu atanses els teus llavis als meus i aclucant els ulls em dones un tendre, melindrós i humit petó que esdevé amb una càlida i fogosa besada de llengües abraçades, intercanvi de sabors de desig plaent, resseguint la tesa corba del teu coll, baixant suaument, recollint amb llavis, boca i llengua cada subtil partícula emanada per la teva pell... mossegant i assaborint el teu coll, els teus pits... el teu cos.

Així ens desfem, somicant de plaer amb la tendra, forta i sentida abraçada.

I tu em preguntes si t'estimo?

Amb tots els meus sentits t'estimo...


R.B. <10.2008>

Comentaris

  • Amb tots ells[Ofensiu]
    Unaquimera | 12-11-2008 | Valoració: 10

    Un relat molt sensual que, només començar-ho, m'ha captivat: "regalant-nos una tendra, forta i sentida abraçada que... ens omple a vessar l'ànima d'amor i desig..." Oh, què bona medecina aquesta!

    I conforme avançava en la lectura, anava gaudint del protagonisme successiu de tots els sentits: el con-tacte entre els cossos, els mots a l'oïda, la visió de la persona estimada, els perfums que exciten l'olfacte, el petó saborós.

    Crec que és un relat escrit A M B força i amb ganes, amb amor i desig, amb cura i sentiment, amb delicadesa i emoció.

    T'envio una abraçada amb afecte,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de errebe

errebe

26 Relats

36 Comentaris

29500 Lectures

Valoració de l'autor: 9.52

Biografia:
Nascut a Vilafranca el darrer any de la dècada dels 50, un mes avans de la revolució de Cuba.
No se si escric be o malament, el que sí es cert es que em manen els sentiments...
Gràcies per tot, per legir-me, per les crítiques, bones o dolentes i no dubteu em corregir-me sempre que faci falta.
Ah! perdoneu alguna falta ortogràfica que se'm escapi (vaig anar a col·legi a l'época del Sisquet), i no he fet mai cap curs de català.