Sentir.

Un relat de: Marteta
La inspiració avui recorr per tot el meu cos, la noto. No sé perquè, però avui estic motivada, tenc ganes de sentir-me bé, i no pens deixar que res ni nigú rompi el meu dia. Si, el meu dia, avui és meu, ho sento pels altres, però avui el sol m'ilumina amb més intensitat, i l'aire m'impulsa a volar com als ocells.

Em sento lliure, feliç amb tot i amb tots, és genial! De sopte, una manada de calfreds recorren pel meu braç, m'encanta aquesta sensació, ja l'anyorava. Aquella adrenalina que et porta als sentiments i a les emocions més al.lcinants de totes, a les que mai et pensaves arribar tu sol.

La por no passa ni un sol instant pel meu cos. Ni la por de que tot aquest fantàstic dia s'acabi, no, viure el present, això he de fer, i és que la inseguritat avui no està feta per jo, o almenys avui no, vull viure, cridar, i fins i tot plorar. Vull sentir, si, això és el que vull de veritat,sentir-ho tot, sense deixarme res de banda.

Comentaris

  • Sentir sense inseguretat[Ofensiu]
    Unaquimera | 08-05-2011

    Avui que tinc una mica de temps, he tornat a passar pel teu espai i he decidit obrir aquest darrer escrit publicat:
    un cop llegit, t’he de felicitar per sentir que “inseguritat avui no està feta per jo, o almenys avui no”.

    Et vull desitjar amb força que experimentis aquest sentiment molts altres dies en el futur!

    També espero que algun d’aquests dies que vindren trobis uns minutets per tornar-me a enviar unes paraules, que m’alegraran de ben segur : tots els meus relats són a la teva disposició, pots triar el que vulguis...
    Jo no puc saber si t’agrada més llegir poesia o prosa, però per si et ve de gust llegir uns versos molt curts que parlen d’aquest estat d’ànim precisament, et poso l’enllaç cap a Sonata de primavera ( només has de clicar damunt les lletres en color per anar-hi )

    T’envio una abraçada primaveral,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166210 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.