Sense control

Un relat de: Somia amb mi
La gent critica a les nenes que es veuen grasses, diuen que tenen problemes, que no s'aceptena elles mateixes, pero jo no ho vec aixi, perque jo sóc una d'aquestes nenes.
Vaig comensar, un dia al mirall, pujada a la tassa del water. Em mirava i em veia grassa, tenia "mixelins" per totes parts i pensava que em sobraven uns quilos. Vaig decidir que havia d'acabar amb aixo. Pensava que estan tan grassa ningú m'estimaria mai, no tindira amics, em deixarian de banda i em quedaria sola per sempre. No volia que em pases aixo i vaig mirarme al mirall, em vaig aixugar les llagrimes i vaig anar a la cuina. Intentava no menjar, no aproparme a la nevera, pero no vaig poder." MENJA, MENJA, MENJA" em repetia alguna veu a la meva ment. Quan vaig acabar de menjar, vaig tornar al labavo, no podia ser, u havia tornat a fer, menjat, no podia menjar i u vaig fer. El temps anava pasant, i jo cada dia em veia mes grassa. Un cop vaig decidir acabar amb tot aixo, amb els pensaments que tenia sobre mi, la meva autoestima era cada cop mes baixa i, si u vaig fer, vaig bomitar. Assentada al terra del lavabo, vaig deixar anar tot el que tenia. Pensava que u controlaria, que u faria en moments concrets, pero no va ser aixi. Cada cop mes sovint u feia, formava part del meu dia a dia, i em vaig donar compte, era bulimia. Al cap d'uns mesos, vaig cambiar, no se com, em veia guapa, prima i vaig deixar de bomitar, se que em vaig equivocar, m'arrepenteixo, pero no ho puc cambiar.

Comentaris

  • Ets valenta[Ofensiu]
    missatger | 08-12-2012 | Valoració: 10

    Hola Somia...
    primer de tot t'agraeixo de tot cor el teu comentari del meu relat. Només una persona que hagi viscut una situació semblant ho enten de debó.
    He llegit els teus relats i t'haig de dir que força i endavant.
    La bulimia és una enfermetat molt freqüent, no hi tornis!! Des de l'experiència et dic que jo també en vaig sortir sola i que primer t'has d'estimar a tu mateixa perquè segur que vals moltíssim.T'aniré visitant per llegir nous relats, una abraçada!

  • t'ho mereixes.[Ofensiu]
    Annalls | 29-11-2012 | Valoració: 10

    M'havia en descuidat de posar-te "nota".
    Anna

  • Mol bé.[Ofensiu]
    Annalls | 29-11-2012

    Per sort t'en vares adonar, el problema no era al teu cos si no al teu cap. Mai mai deixis de menjar...si realment tens un problema físic de kilos, ves al metge ell te coneixements que tu tindràs més endavant. La gent prima menja de tot , sap menjar, aquest es sovint el problema que no en sabem, i acabem fent problemes però tu encara t'has d'estirar més, i el teu cos necessita "material".

l´Autor

Foto de perfil de Somia amb mi

Somia amb mi

12 Relats

7 Comentaris

10871 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
M'encanta llegir. Escriure es el meu hobby, u faig sempre que necesito mostrar el que sento. Tinc 13 anys i sóc de Barcelona. Jo tinc la meva propia visió de la vida i de tot el que m'envolta. El meu lema, o la meva frase, la que em descriu es: Nothing Lasts Forever (Res dura per sempre).