Instant perfecte, et vaig veure, ens vam trobar...

Un relat de: Somia amb mi
Avegades, no em surten les paraules, no trobo els mots que necesito, per descriure, la sensació, el sentiment, que tens en un instant, un moment petit, però perfecte. I m'adono, que amb les paraules més simples, creo frases, plenes de sentiments, perfectes per descriure un instant perfecte.

El dia estava apagat, el carrer sense ni un alma, només la teva i la meva, potser hi havia alguna més, pero no ho vaig notar. Estaves aprop, els batecs del cor es van acelerar, no et coneixia, pero, em vas posar nerviosa, molt nerviosa. Sentir-te tan aprop meu, va ser una sencaió, inesplicable, em vaig sentir segura, protegida. Encara, que nomes, va ser una simple cariçia del teu braç al meu, va ser especial. Els teus ulls, es van trobar amb els meus. Em vas somriure. I vas continuar el teu camí, i jo vaig continuar el meu.
Estava segura, que ens tornariem a trobar, ens teniem que tornar a trobar, perque, altres no ho poden dir, pero jo si, ho se, se que es veritat, l'amor a primera vista existeix, vaja si existeix.
I ara, encara puc dir, que despres de 8 mesos, continuo enamorada de tu, dels teus ulls i d'aquell meravellos instant. Perque, jo tenia raó, ens vam tornar a trobar, i vas entrar a la meva vida, com una persona important, com una persona única en el món. Potser, tu no em veus de la mateixa forma, pero no importa: Temps al temps

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Somia amb mi

Somia amb mi

12 Relats

7 Comentaris

10817 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
M'encanta llegir. Escriure es el meu hobby, u faig sempre que necesito mostrar el que sento. Tinc 13 anys i sóc de Barcelona. Jo tinc la meva propia visió de la vida i de tot el que m'envolta. El meu lema, o la meva frase, la que em descriu es: Nothing Lasts Forever (Res dura per sempre).