Fa 8 mesos que t'estimo....

Un relat de: Somia amb mi
Ara mai sabre si podria haber apsat algu entre nosaltres.Mai saber si lu nostre tenia futur. I aixo em fa mal, molt mal. Perquè penso, que tot el que esta vivin amb ella, ho podriem haber viscut tu i jo. Perquè jo se que t'estimo més que ningú, encara que no ho creguis. Donç si, es vritat, em puc enamorar d'una persona nomes parlan amb ella, pero no crec que em pasi amb cualsevol. Ets especial, molt especial. Se que encara que mai t'he abraçat, em moro de ganes de poder fer-ho. Tambe se, que, veuret feliç amb ella, em mata, em fa mal i cada vegada més. I ara el meu cap, esta ple de preguntes, alguna vegada t'he agradat? Ha sentit algu per mi? Podriem tenir algo? Res, no hi tinc cap resposta, i malauradament, mai les tindré. No puc viure aixi, enganxada a tu, aferrada a la marteixa persona, una persona que no m'estima, que mai u fara. Em perdo coses, moltes coses per estar enamorada de tu i jo no mu mereixo, no em mereixo que la meva vida es paral·litzi per culpa teva, per culpa d'un noi perfecte que no m'estima.No puc estar tan penjada per un noi, que no em fa cas, pero ho estic, vaig al inreves, soc diferent, i tu no t'enadones. Estic aquí, no em veus? Sóc el petit punt, que d'agluna manera forma part de la teva vida,perque, com tu dius”tothom que pasa pel carrer forma part de la teva vida, inclus et pot canviar la vida”. Buf, quines paraules, sempre les recordaré, no perquè les agis dit tu, sino, perque són les nostres paraules, la nostra frase, perque per mi, ho es, es la nostra frase.Perquè, la primera vegada que ens vam trobar, que ens vam veure, va ser al carrer, ni hola, ni adeu, res no vam dir res. Va ser el moment més feliç de la meva vida, em vas somriure i em vas dedicar una mirada, encara que no ho creguis,em vas fer sentir especial, nomes per una mirada. Els teus ulls blaus, em vam ignotitzar, em van enamorar. Tu savies qui era, jo savia qui erets. Pero no ens coneixiem de res. Em vas fer feliç, molt feliç. Dijous, quin dijous, ple de sorpreses, aquell dijous en el que ens vam trobar.
D'aquell dia, d'aquell dijous, ja fa 8 mesos, 8 mesos, en els que t'estimo i cada cop més. Però, si jo t'ho ages dit abans, si ho agesis sapigut, ara tots els moments que vius amb ella, els estarím vivint nosaltres? No ho se, no tinc resposta.

Dijous 12 d'Abril de 2012, un dia molt especial

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Somia amb mi

Somia amb mi

12 Relats

7 Comentaris

10816 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
M'encanta llegir. Escriure es el meu hobby, u faig sempre que necesito mostrar el que sento. Tinc 13 anys i sóc de Barcelona. Jo tinc la meva propia visió de la vida i de tot el que m'envolta. El meu lema, o la meva frase, la que em descriu es: Nothing Lasts Forever (Res dura per sempre).