ACCEPTAR O INTENT D'ACCEPTAR.

Un relat de: Somia amb mi
Feia temps que ho sabia pero em negaba a acceptar-ho. Ara que crec que ho he fet o si mes no ho estic intentan acceptar. Per mi el concepte "ACCEPTAR" es molt dificil. Perque ningu sap ben bé si ho ha acceptat o encara li queda per acceptar.

En el meu cas, crec que ja ho estic acceptant. Accepto que no m'estimes i que mai ho farás. Accepto que aquesta història s'acaba sense començar. Accepto que tens algú que estimes. Accepto que t'estimo pero que ha arribat el final. Accepto el teu "no" que un dia em vas dir i no vaig acceptar. Accepto que aixo acaba aquí.

Bé, crec que per fí despres d'un any m'he adonat que aixo era un amor imposible.
Encara que sempre ho he sapigut mai he volgut creurem-ho, mai he volgut acceptar-ho. Pero avui SI. Avui he aprés que les ilusions no serbeixen per res més que per desilusionar-te despres. He apres que les esperançes només ens donen passos en falç. He apres que l'amor es cosa de dos i si un no abança, l'altre tampoc.

Em donc per satisfeta. D'aixo he apres moltes coses que m'ajudaran a tirar endevant i continuar el meu camí que per decgracia o per sort, qui sap, l'haig de fer sense tu. Pero sobretot he apres a ACCEPTAR, acceptar la realitat i les coses tal com són. Avegades no ens agrada el que el destí te preparats per a nosaltres, pero tot es qüestió d'acceptar-ho i ho veure'm tot d'una altre manera més positiva.

ACCEPTA-HO I MENJA'T EL MON.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Somia amb mi

Somia amb mi

12 Relats

7 Comentaris

10863 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
M'encanta llegir. Escriure es el meu hobby, u faig sempre que necesito mostrar el que sento. Tinc 13 anys i sóc de Barcelona. Jo tinc la meva propia visió de la vida i de tot el que m'envolta. El meu lema, o la meva frase, la que em descriu es: Nothing Lasts Forever (Res dura per sempre).