Nadal, t'espero!

Un relat de: Somia amb mi
Avui per primer com, me parat a pensar en el Nadal. Són unes festes que la majoria de la gent les recorde felises, tot són somriures, regals, dinar familars, sopar amb amics....
El Nadal,per mi es la millor part del any, perque no són nomes unes festes.
Per mi el Nadal, vol dir, ser familiar, pensar en els altres, somriure als nens que diuen que han vist al Pare Noel. Vol dir tornar a ser infants. Tornar per un cop a viure sense preocupacions, nomes pensant en el gran dia de Reis o el Pare Noel. Esperar amb entusiasme aquell mati, el mati de regals. No poder dormir la nit anterior pensant en que m'auran portat els Reis o el Pare Noel. Vol dir recordar tots aquells moments en els que, erem nens, petits, inocents, erem nens que ens quedavem hores obserbant si el CagaTio menjava les galetes que li haviem posat. Anar a la cabalgata de Reis, i cridar com bojos perque els Reis ens llencin caramels. Per mi, vol dir tornar a viure sense moments amargs, vol dir oblidar-se per un moment del sufriment, vol dir FELICITAT. I ara amb 13 anys, continuo esperant el Nadal, amb les mateixes ganes que quan tenia 5, perquè el Nadal ha de ser perfecte, i per mi sempre ho es.

Comentaris

  • Ens ho envies a tribuna@guimera.info ?[Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 02-12-2012 | Valoració: 10

    Ho publicarem al NADAL DE CONTE


    el text en format word en un arxiu annex al'email adreçat a tribuna@guimera.info

l´Autor

Foto de perfil de Somia amb mi

Somia amb mi

12 Relats

7 Comentaris

10852 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
M'encanta llegir. Escriure es el meu hobby, u faig sempre que necesito mostrar el que sento. Tinc 13 anys i sóc de Barcelona. Jo tinc la meva propia visió de la vida i de tot el que m'envolta. El meu lema, o la meva frase, la que em descriu es: Nothing Lasts Forever (Res dura per sempre).