Saltant en l'espai sideral

Un relat de: Magda Garcia
La seva incontrolable afició pels viatges interplanetaris el va portar a instal·lar-se l'aplicació de l'estació espacial internacional amb només set anys. Amb dotze ja parlava rus, alemany, espanyol i anglès i amb setze es va enrolar en una formació pionera per astronautes. L'única condició que va interposar va ser que la seva mascota formés part de la tripulació, convertint-se en el primer coet propulsat per energia galàctic-marsupial. Amb una mica de sort descobriran fòssils, en galàxies llunyanes, que demostren que els marsupials ja saltaven fa vint milions d'anys. I potser ho fan encara en altres planetes ...

Comentaris

  • Entreteniment[Ofensiu]
    Magda Garcia | 13-09-2021

    Si us ha resultat entretingut ja em dono per satisfets. Gràcies!

  • Un relat simpàtic.[Ofensiu]
    unicorn_blanc_del_bosc | 13-09-2021 | Valoració: 8

    M'agrada aquest relat.

    Una mica de ciència ficció que, o això crec jo, està destinada només (que no és poc) donar una mica d'entreteniment.

    Realment, algun dia veurem viatges siderals a puntapala, tot i ser un tant perillosos. (Potser jo mateix encara no ho veuré viu). El futur ens espera... si no és que sense biosistema ens morim totes les persones.

    Felicitats pel teu relat.

    Ens veurem per Relats, amiga!!

  • Original i divertit[Ofensiu]
    Sergio Solá | 12-09-2021 | Valoració: 6

    Molt bon ritme.

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

145 Relats

479 Comentaris

37417 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.