Que m'acaroni el Sol

Un relat de: ESTEL

L'hora de la migdiada, els deixo dormint , pare i fill, mentre jo, que soc més inquieta surto a la terrassa
Quin dia de sol!, hi ha nens a la piscina. Baixaria però preferiria estar sola i gaudir de l'aigua com m'agradaria ara mateix
No tinc ganes de veure la tele, ni de llegir cap llibre, ni de dormir ni de veure que fa la gent al jardí
Pujo al terrat, només tenim accés nosaltres, així no em toparé amb ningú, no tinc ganes.
Em trec el mocador que porto lligat al coll i m'estiro amb el biquini, a la hamaca
Que bé, desconnecto de tot, em vaig relaxant tombada mentre que el sol m'acaricia la pell.

Uff quina calor, pega fort, m'aixeco i obro la dutxa, que bé ho necessitava, des de aquest angle no em veu ningú
em trec la part de dalt del biquini, ara sí, no sé ni perquè la tenia posada.
Torno a la hamaca, umm que bé, el sol......les gotes que el sol encara no ha assecat baixen suaument pels meus pits,
per les meves cames, em trec l'altre peça del biquini. Ara millor, tenir la sensació de les calces mullades no em feia sentir agust.

Uff que bé el sol m'acarona suaument, m'encanta, quina sensació de tranquil·litat, de sensualitat, torno ha estar mullada, estic suant, em passo la mà pels pits per suavitzar les gotes de suor, m'agrada....Estic mullada entre les cames,
el sol s'apodera de mi
Torno a aixecar-me, em poso el pareo a sobre per si de cas, no, no hi ha possibilitat de que em vegi ningú, me'l trec i em torno a dutxar, la cara, el coll, els pits, el sexe, estava humit però per les sensacions que ha provocat el sol en el meu cos.

Torno a la hamaca, el que em provoca el sol estant nua es impressionant, és com banyar-me al mar de la mateixa manera.
La natura, les sensacions, quina meravella la vida.

Estic seca de l'aigua però mullada per tot.

M'aixeco, em poso el pareo i baixo a l'habitació. Està dormint però em poso sobre d´ell, suaument, asseguda sobre d´ell
Obre un ull i m'agafa pel cul, obre els dos ulls en sentir que només portava el mocador posat, les seves mans si fan pas entre l'obertura del pareo, m'agafa i em refrega suaument per damunt del seus calçotets. Tot ell es va despertant ràpidament, poder més el seu cos que la seva pròpia ment, pensava que estava somiant. Varem fer l'amor........Desprès em va tombar al seu costat i donant-me petons em va preguntar, què t´ha passat?, ja estaves tota exitada.........has vingut així....i .m´ha encantat que em despertis d´aquesta manera, però digues-me....?


Pensava en tu





Comentaris

  • Fa sol... i és festa!!![Ofensiu]
    Unaquimera | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    Una abraçada digna de la celebració,
    Unaquimera

  • Molt sensual[Ofensiu]
    llacuna | 04-12-2008 | Valoració: 10

    El final no l'entenc massa.
    Aquesta afirmació "pensava en tu", no sé si vol arrodonir la plenitud de les sensacions per part de qui ho diu i ajudar també així a l'altra persona, bé ajudar, fer-la sentir bé, o no és ben bé això. És bonica la història. Ara no m'arriba gaire perquè estic en un altre punt, però admeto que és maca. Tot i que sigui lluny, comentant-nos tot ens ajudem, oi? Doncs anem fent. De totes formes és curiós com canvia tot amb el pas del temps. Allò que va ser, serà sempre, però nosaltres veiem que si aleshores varen aplicar 1000 solucions, ara ja em porten 2000 i tot continua igual. Així, no només els records són iguals i ara veiem que els varem expressar bé, tot i els nostres dubtes. També veiem que nosaltres tampoc no canviem. Què greu, oi?.

    Fins a la propera companya, petonets,

    llacuna

  • Caram!!![Ofensiu]
    Naiade | 02-12-2008 | Valoració: 10

    El sol poderós, et va posseint poc a poc però amb energia, provocant que vagis experimentant els preàmbuls que et porten a buscar l'home que de ben segur devies fer feliç. Quin despertar!!!
    Trobo que el tema no és gens fàcil de descriure i l'has portat molt be. Felicitats

    Una forta abraçada

  • Un bon relat[Ofensiu]
    JOANPG | 17-11-2008 | Valoració: 10


    Un relat ple de les sensacions que produeix el sol damunt la pell nua, unes carícies
    invisibles que impregnen tot el cos del calor solar, un desig creixent d'estar amb la dolça companyia de la persona estimada. I un final, no per esperat menys atractiu.
    Fas servir unes meravelloses metàfores, unes paraules senzilles però amb un fort contingut de sensibilitat, una sincronia al llarg de tota l'obra d'art on cap paraula ni expressió destaca per damunt de les altres, un llenguatge gens ofensiu i una enveja sana de tornar a rebre l'acaronament del sol estiuenc. M'ha encisat.

    Una forta encaixada de JOANPG.




  • Qui tingués un terrassa sense ulls ![Ofensiu]
    Igor Kutuzov | 13-11-2008

    Per poder sentir i percebre aquestes sensacions que saps transmetre als lectors. El sol, que pot ser enemic i jutge, aquí és l'amant. I un amant molt generós. M'ha agradat. (i el final també).

  • Instantànies sensuals[Ofensiu]
    Unaquimera | 18-10-2008 | Valoració: 10

    He obert de seguida la teva obra, en veure el títol en mig d'aquest dissabte gris i humid: ha estat com sentir el ressó d'un desig!

    Un cop llegit, em sembla que aquest relat és un recull íntim de sensacions, un àlbum on es recopilen instantànies.
    La narració sembla estar al servei de la creació d'escenes i d'imatges, totes elles il·luminades pel Sol que acarona des del títol cada línia del text, totes elles càlides, absolutament totes sensuals.
    L'absència de punts al final de línia en la part superior aconsegueix una sensació de frase sense acabar per la mandra que vessa el moment.
    Els punts suspensius cap al final faciliten la sensació de continuïtat, de preparació per a la resposta que conclou el relat, provocador fins el darrer mot, quan sembla adreçar-se amb picardia a qui ho llegeix: bon cop d'efecte!

    Ara, pensant en tu, envio una abraçada en mig d'un dia plujós que s'ha solejat amb la llum de la teva evocació,
    Unaquimera

Valoració mitja: 10

l´Autor

ESTEL

32 Relats

237 Comentaris

48672 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Sempre m´ha agradat escriure però sense intenció de fer literatura, ho he fet perquè necessito transmetre el que sento, he escrit a la meva mare moltíssimes vegades, ara també al meu fill, quan m´he empipat amb algú i no he tingut la possibilitat o no me atrevit a dir-ho, , quan volia dir-li a algú que era feliÇ de tenir la seva companyia, quan m´he enamorat , en fi m´agrada.
Però en realitat estic aquí perquè gaudeixo llegint als autors què transmeten tant bé situacions de la vida, sentiments....., reflexions, que tots hem sentit o ens hem plantejat en alguna situació..........