Què hi ha per sopar?

Un relat de: Melangia

Eren les nou del vespre. En Pere estava a punt d'arribar. Arribava a casa, com cada dia, exhaust, per la jornada de treball en aquella fàbrica que engolia pràcticament tot el seu temps.

La Carme va escoltar que sonava el timbre i va anar a veure qui era; era en Pere. A continuació, va deixar la porta mig oberta i se'n va anar a l'habitació. En Pere va entrar al pis i es va asseure al sofà. Es va descordar les sabates i se les va treure. A continuació, es va descordar els primers botons de la camisa i el botó dels pantalons.
Al cap d'uns segons, apareix la Carme i es dirigeix cap a ell. No es diuen res. La Carme comença a palpar el coll i l'esquena d'en Pere, mentre li fa un massatge.
El silenci es trenca quan en Pere li pregunta a la Carme: "Carme, què hi ha per sopar"?. A continuació, la Carme s'asseu a la falda d'en Pere i l'agafa de la camisa tot acostant el seu rostre al seu i, mentre el mira fixament, li diu: "Aquí tens el sopar; si t'agrada bé i si no també".

Llavors, el silenci va tornar a fer acte de presència i només es podia escoltar el soroll de la roba quan queia a terra i els deliris dels gemecs de tots dos.

Comentaris

  • exacte![Ofensiu]
    Gica Casamare | 18-09-2005

    l'has clavada! els millors sopars són els de plat únic... complets, rics i incisius en el gust, l'olor i el tacte lingüil.
    Quan el meu ull es recuperi et llegiré els relats que queden.
    Salut.

l´Autor

Melangia

33 Relats

46 Comentaris

34500 Lectures

Valoració de l'autor: 9.38

Biografia:
Nascuda enmig de l'esclat primaveral de flors i d'aromes frescos.

"Allò que veritablement ens encomana melangia, no és tant l'enyorança del temps passat com el desistiment per al temps futur"

El meu correu electrònic és: Melangia_@hotmail.com