Que és realment un somriure?

Un relat de: Marteta
Perquè un somriure em basta i em sobra. Perquè una mirada per a mi ho fa tot. Perquè cada dia em comporto com si res dolent pasés. Perquè de cada deu dies, només un sembla dolent per mi, i et penses que no em resulta cap mena d'esforç?
No, tot està aquí, el meu cap, i al meu cor, només és questió de compaginar distntes parts. No és pas fàcil fer-ho, i tu que fas? Que per un dia que em trobes fluixa, fora ànims, sense ganes de parlar-te, ni a tu ni a migú que em passi pel costat ja t'enfades. Si ets tu que quan et trobes malament, he de fer tot el possible perquè tot passi aviat.
Saps? Si penso que ho saps pero bé, és dur, més del que et penses, somriure no és sempre tan fàcil. Somriure no és només deixar veure't les dents, somriure és estar alegre, i com cada persona, jo també tenc els meus dies de flaquesa, els meus dies alegres, els meus dies de vagar per casa, i què? No hi ha cap problema. Cada dia acaba per començar de nou, com ho fan els meus sentimets, s'acaben els dolents i començen els bons, i a l'nversa.

Comentaris

  • Gràcies...[Ofensiu]
    free sound | 26-02-2011 | Valoració: 10

    Somriure per viure,
    necessitat per fer front a l'adversitat.
    Sempre endavant,
    parlant o cantant.
    Ni ningú, ni res ens aturi,
    i mentre la vida no pari...
    seguirem fent xivarri.
    Gràcies pels teus comentaris.

  • Somriures i mirades[Ofensiu]
    Unaquimera | 25-02-2011

    T’he descobert mercès a l’amable comentari que has deixat a sota de FEBRE, que per cert t’agraeixo molt, i en arribar al teu espai, m’he vist sorpresa per l’interrogant en el títol del penúltim relat, que m'ha intrigat.

    L’he obert, i de seguida he trobat tres frases que malgrat la distància m’han fet sentir-te molt propera : “un somriure em basta i em sobra... una mirada per a mi ho fa tot... cada dia em comporto com si res dolent pasés”
    Pots comprovar que comparteixo plenament amb tu la primera i la tercera llegint la meva biografia aquí a RC.
    Pel que fa a la del mig, et confesso que m’encanta trobar una altra persona que li dóna la mateixa importància que jo a les mirades! Per aquest motiu, m’atreveixo a oferir-te la lectura del meu primer relat publicat confiant que t’agradarà: Amb les cames separades ( si cliques damunt les lletres de color, s’obrirà ).

    Jo tornaré a passar per aquí, ja que després d'avui voldria llegir-te una mica més, si no et fa res...

    T’envio una abraçada per celebrar que t’he descobert com autora,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166033 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.