Quatre infra-històries pudents

Un relat de: Tomàs-Maria Porta i Calsina

UNA PUDOR INSOPORTABLE

La família Golferics no entenia com es que el seu pis feia tanta pudor. No hi tenien animals. Era quasi imposible que hi hagués una rata morta. Tampoc era gens probable que fos un tros de carn que s'estès podrint. Però la pudor cada dia que passava pujava i pujava fins que es va fer impossible de viure-hi.

Quan ja estaven decidits a marxar del pis, van sentir un gran estornut que els va alarmar. Qui podia ser, si, en teoria estaven sols? Van anar cap allà i, buscant, buscant, van trobar el caganer que l'avi, abans de morir, havia amagat amb una gran destressa al pessebre.

Pobre caganer! Portava gairebé quatre mesos cagant sense parar i amb el cul a l'aire: no era gens estrany que s'hagués constipat!




LLIBRE SAGRAT

Aquell llibre deia tantes coses inverosímils que per força havia d'esdevenir sagrat.



LES CADIRES RONDINAIRES

Les cadires d'aquell restaurant de carretera no paraven de rondinar de dia i de nit pels culs de tota mena que havien de suportar.

La tassa del lavabo, farta de sentir-les, els hi va dir que féssin el favor de callar...




CANIBALS

Durant molts anys la televisió va ser la mestressa i senyora d'aquell territori, però l'arribada de l'ordinador va suposar una competència per a la qual no estava preparada.

Primer, la televisió va reaccionar amb menyspreu. Aquella mena de cosa només era una espècie de màquina d'escriure. Però amb el temps veié que realment era un ésser que competia amb ella sense escrúpols: tenia enganxats els humans a les seves pantalles hores i hores i, com ella mateixa, s'alimentava de cervells, els exprimia i els tornava buits als seus cranis.

Finalment, la televisió s'obrí de cames i deixà que l'ordinador la penetrés amb tots els seus programes i esdevingueren la parella més letal que els éssers humans han conegut.




Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer