Polítics i imposa-polítics (policia)

Un relat de: llacuna

Em molesten els abusos de poder i l'extinció de la diversitat, extinció tal qual.
No poden haver locals socials als barris gestionats directament per la ciutadania tot ha de passar pels polítics, els mateixos que la gent ha votat que em comptes de mirar pels interessos de la gent, vigila la gent per fer els propis interessos.

I nosaltres vinga votar-los, vinga escollir gent que ens vigili, i que vagi a la seva, i que faci teatre i nosaltres després a queixar-nos com si no ho sabéssim prèviament que seria així, amb una innocència que ja està al llindar de la ceguera si em permeteu estúpida més inconscient. Fan el que volen, com s'acostuma a dir es pot dir més alt però no més clar.

Avui dia els polítics no són necessaris no cal cap capçalera ornamental, no calen diàlegs absurds, ens calen assembles i gent ben informada i experimentada en els diversos conflictes del país, ens cal la veu del poble que ja té prou preparació per a gestionar tots els seus assumptes no ens calen els polítics, ni els amiguismes, ni l'abús de poder, ni moltes altres actuacions brutes. Crec que hauríem d'anul·lar el sistema electoral de polítics perquè és infèrtil, ens cal escollir propostes actives, no inactives i gent activa que les dugui a terme, no gent inactiva, ens cal més sensibilitat amb moltíssimes coses. No ens calen més discursos sinó més actuacions correctes.

Comentaris

  • jos monts | 17-07-2010

    --- La justícia està feta per homes.
    Però la implantaran uns altres.
    L'executarà la força.
    Uns altres l'interpretaran... a condició de què? ---

    QUE DIUS!!!...No ens calen més discursos sinó més actuacions correctes. QUANTS ANYS SOM POLITICAMENT CORRECTES!!!!!!!!!!!!!
    ...VOLEM ESPERAR MÉS?