Poema o frase

Un relat de: trucido

En l'oblit,
l'únic que em queda de tu,
l'únic que em deixes, amor,
t'enyoro a les meves ombres de retorn,
sense ta llum,
que em vas donar equivocada,
creient que m'estimaves.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de trucido

trucido

17 Relats

39 Comentaris

17987 Lectures

Valoració de l'autor: 9.35

Biografia:
que puc dir? ho intento, i ho torno a intentar, però la meva arrogancia em pot i sempre fallo... ja sortirà quelcom millor o simplement, com tot, diuen, deixarà de ser...

sentiments d'engany, crits immaturs