poema innocent amb el teu nom

Un relat de: nani

Poema innocent amb el teu nom


El teu nom rima... amb fantasia.
el teu nom rima... amb simpatia!
i amb bogeria,
i amb camaraderia!

i també amb la primera persona del singular del condicional:
et miraria,
t'escriuria,
et cuidaria,
t'abraçaria,
et besaria,
t'estimaria!

potser perquè rima amb tantes coses boniques,
no em veig amb cor d'escriure't un poema explicant-te tot el que sento per tu,

donzella bonica que camines lentament,
pels meus somnis i pensaments,
a tothora del dia,
Maria

Comentaris

  • " pels meus somnis i pensaments, a tothora del dia "[Ofensiu]
    kispar fidu | 05-01-2006

    poema innocent amb el teu nom, aquell nom que tan m'estimo, que tantes vegades m'ha fet emocionar-me... El teu nom...

    és bonic, perquè descriu l'amor que hi sents amb una senzillesa màgica que deixa intuir quant te l'estimes...

    que vagi molt bé!
    ens veiem per aquí!

    Ciao!
    Gemm@

  • Molt original i tant !![Ofensiu]
    angie | 27-12-2005

    L'enhorabona.

    angie

  • ben trobat[Ofensiu]
    iong txon | 06-09-2005 | Valoració: 10

    i original. No l'endevinava fins que l'he llegit i això que era ben senzill! El felicito.