Poema d'Amor

Un relat de: Emelkin

Neixo d'entre la inexistència
per morir en la nostra abraçada ocular.

El doctor em va pronosticar pocs versos de vida,
per això seré breu:

Em van dir les mans del poeta
que vivim per evitar ser oblidats.

I em va carregar d'amor i una causa suïcida:
Esclatar al teu cor. Adéu.

Comentaris

  • bestial![Ofensiu]
    Capdelin | 03-05-2006 | Valoració: 10

    "el doctor em va pronosticar pocs versos de vida, per això seré breu"
    "i em va carregar d'amor i una causa suïcida: esclatar en el teu cor"
    Dius un poc, suggereixes molt i deixes que el lector faci la resta. Perfecte.
    Una abraçada.

  • AnNna | 02-05-2006 | Valoració: 10

    ja el vaig veure al flogg! està molt guapoo :)

    petonassoss!


    annna**

Valoració mitja: 9.5