Poema a en Mus

Un relat de: salroig

Com m'agradaria saber concatenar es mots
per a poder expressar es sentiments amagats,
dins es racons des meus esperits esbaldregats,
i pastar-los xano-xano amb cura des dels sots.

El meu desig, de tot cor, és que escoltis el vent
que tu ja saps d'on t'arriba, que facis ses bordades
com més et plagui, que s'enclova sigui com sents
i que la soledat mai te faci moltes d'abraçades.

Preg que ses gavines facin volades prop de tu,
que es nét, que tant t'estimes, agafi fort el timó,
que es pal i s'antena se corquin ans de fer de creu,
i quan arribi s'hora llunyana el mar sigui s'amagató.

Esper xalar encara moltes voltes a la vora del mar
envoltat des teus amics, guitarra, i havaneres arreu.
Sa teva bonhomia i es teu rallar suau em faci raonar
per poder abeurar-me de sa saviesa que surt de tu.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer