Per viure de records (Bogeria)

Un relat de: Soliloqui

Tu te'n vas anar, oblidant que amb tu, se'n anava la meva il·lusió. I des d'aquell instant, el meu cap ha començat a donar voltes dins un cercle tancat fins arribar a perdre la raó. Quan passo pels carrers, la gent canvia de vorera, com si em tinguessin por. Diuen que he perdut el cap. I no s'equivoquen. Endreço les ulleres a la nevera i la roba bruta al congelador.

Què hi puc fer? Si els meus llibres tenen pàgines arrencades perquè les he penjat al sostre. Si els poemes d'amor estan pintats a les parets de casa. Si m'he vestit com quan tenia quinze anys. Si la meva vida està de cap per avall. Si t'espero cada dia a les sis en punt al mig de la Plaça. Si, ja sé que no vindràs. Però dia rere dia t'hi espero. Perquè no perdo l'esperança. I perquè et vaig estimar saps? I d'aquell amor en van néixer moltes coses, una d'elles la meva bogeria.

I tot, perquè encara intento viure de records i en un món sense control, esperant que el teu nom mai deixi de viure. Sé el poc sentit d'aquesta vida, però ara ja és massa tard per posar fi a aquesta bogeria.

Abans de marxar, quan encara no era massa tard, em podies haver avisat de que no es pot viure de records. Si ho haguessis fet, potser ara no tindria aquesta vida delirant.

Et sap greu ara? Doncs perquè no tornes? Potser és l'únic que pot trencar aquest descontrol.

T'espero demà, a les sis, a la Plaça.

Comentaris

  • No estàs sol[Ofensiu]
    undesaparegut | 08-12-2006 | Valoració: 8

    Som molts els que no hem volgut escoltar la veu de la cordura, som molts els que estem asseguts al banc de la plaça esperant que no vingui ningú a les sis, mirant al firmament perdut.A les set despertem amb les mans congelades i pensant que avui serà el darrer dia que hi vindrem.Apagarem les nostres pors dient-li al banc fins demà.

l´Autor

Foto de perfil de Soliloqui

Soliloqui

52 Relats

100 Comentaris

50067 Lectures

Valoració de l'autor: 9.24

Biografia:
Vaig nèixer una matinada del mes de juny del 1986 entre la boira que caracteritza la Plana de Vic...

Vaig crèixer entre il·lusions , pintant somnis de colors difuminats amb somriures, fins que vaig adonar-me que no es pot viure només de somnis i pinzells de colors de l'arc de sant martí...aleshores, vaig començar a refugiar-me entre lletres i papers...

Llicenciada en biotecnologia però amb alguna vena literària, que encara no sé d'on ha sortit... faig soliloquis sobre paper que problablament no tenen cap sentit...però m'ajuda a truere tot allò que m'ofega dia a dia.... i de vegades, em deixen un xic millor.

Amenaces a l'autora,reclamacions, propostes o... el que vulgueu a:

[[soliloqui_2808@msn.com]]




www.fotolog.com/soliloqui

[[...Y que, por fin, el tiempo borre las heridas. Y tus fantasmas nunca mas vuelvan a verme.]]