PER TU, PARE

Un relat de: Maria12
Avui dia del pare, vull expressar-te el meu profund agraïment i amor cap a l’home que ha estat la roca de la meva vida. El meu pare no només em va donar vida, sinó que també em regala el seu suport incondicional i la seva confiança. El seu amor i dedicació han estat els pilars de la meva existència, i per això li estaré eternament agraïda.

No vaig triar-lo com a pare, però vaig tenir la sort immensa de tenir-lo a la meva vida. Amb només quatre lletres, "pare", defineixo a un home que és un gegant en el meu món. El meu primer amor sempre serà per a ell, perquè va ser el primer que em va mostrar el que significa ser estimada i cuidada incondicionalment.

El meu pare no és com cap altre, és el meu príncep blau que mai es convertirà en gripau. Encara que potser no sempre sap com ajudar-me en els moments més difícils, la seva presència és el meu refugi, la meva font de fortalesa. Ell potser no sap resoldre tots els meus problemes, però sempre es queda al meu costat, amb la seva voluntat ferma d'estar-hi quan el necessiti.

Estimo al meu pare no només pel que ha fet per mi, sinó pel que m'ha ensenyat a fer per mi mateixa. Gràcies a ell, he après el valor de la independència i la força interior. És el meu mestre, el meu guia, i el meu millor amic.

Gràcies, pare, per ser la meva xarxa quan caic, el meu paraigua en els dies plujosos. Gràcies per ensenyar-me a volar, però sobretot per ser-hi quan necessito aterrar. Ets el meu company de vida, aquell que mai em jutjarà, sinó que sempre em donarà el seu amor incondicional. Amb la teva abraçada dolça i la teva empenta per ser fort, m'has ensenyat el veritable significat de la paternitat.

Gràcies, pare, per ser sempre allà.
T’estimava, t’estimo i t’estimaré per sempre.

La teva filla,
Maria

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer