Per ella.(L)

Un relat de: Marteta
No ho vull recordar, però és necessàri que ho faci. Totes aquelles coses que no em deies per que no em posés trista, tot això t'ho agraesc de tot cor, però per molt que tengués nomes vuit anyets, per molt de que no sapigués que et passava,m'adonava de que estaves malament i que només davant jo trataves de somriure, però et costava.
Tantes van ser les vegades que et vaig sentir plorar, i tantes les altres en que et vaig voler abraçar, i no vaig poder. Moltes també les vegades que em vaig quedar mab l'àvia, a casa, esperant un cridada teva o del para quan havia acabat una operació.
Totes aquelles llàgrimes de indesició, de por a perde't, perquè ho sabia, estaves malament, no sabia perquè però t'estimava, t'estim, i comn que et veia tan dèbil i trista que tots aquests sentiments, sense voler es passaven a mi, i em sentia malament per tu.
Cada somriure dels teus quan estaves estirada al llit sabia que era sincer, i ple de ganes. Per molt que estiguessis malament, sempre ho feies, i sé també que feies aquest gran esforç per a mi. Gràcies mare.
Gràcies per tot el que has fet i fas per jo. Pots comptar amb mi, ho saps, ja som gran, i ara si que et puc ajudar de veritat. I si amb l'ajuda del pare has superat aquest maleit càncer, imagina't com ho superaries amb la companya del pare i la meva juntes. Gràcies mare, gràcies per tot aquest passat, per aquest present, i esper que un llarg futur juntes.
;)

Comentaris

  • Missatge personal[Ofensiu]
    Unaquimera | 27-02-2011

    Hola de nou! Com que sempre responc als comentaris que em fan, i tu m’has enviat un, aquí hi sóc per llegir algun dels teus escrits.

    He obert “Per ella” i m’ha semblat un missatge molt personal, autèntic, sincer i emotiu.
    He triat aquest perquè he vist que estava dedicat. Jo també he redactat algun precisament en record d’alguna persona. Si vols veure el darrer, clica aquí: Als núvols

    Et dedico una abraçada,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166086 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.