Osset de Peluix (67). Una persona sent un fort odi cap a l’”Osset de Peluix”

Un relat de: cuidador_d-ossets
En una habitació tancada, una dona, el nom del qual almenys per ara no direm, està a les fosques (a les fosques es concentra millor) i rumia pensaments tenebrosos.

“ Aquí tenim l’Èric, el ditxós Èric, intentant enrollar-se amb algú de la meva família. L’Èric que va intentar tenir una relació amb mi en el passat. Sí, en el passat. Creia que sentia alguna cosa especial per mi, però... ja he vist que no. I ara estic dubtosa de què fer. I penso que...

Mira una estona el carrer a través de la finestra. I decideix que...

“ El cert és que mentre l’Èric no intenti lligar amb mi, ¿quin problema hi ha amb que intenti lligar amb una parenta de mi, la Miranda? Però no... No vull que li pugui fer mal a ella. A més, necessito que la Miranda es cuidi d’assumptes de casa i de família, i si ell s’ajunta definitivament amb aquesta noia de la meva família li robarà el temps que m’ha de donar a mi i a la resta de la família. Amb el meu marit que pateix de... A més, amb franquesa, estic gelosa de que ella podria acabar siguent novia de l’Èric, i això, encara que no ho confessaria, també és part de l’assumpte.

Es rasca la barbeta pensativa i diu:

“ Haig de trobar la forma de separar per sempre l’Èric de la Miranda. Per sempre. Que ni tant sols es saludin pel carrer. Però ¿com? “ Aleshores la misteriosa senyora sent el soroll conegut d’una determinada bocina pel carrer i se li acut una idea. Agafa el teléfon inalàmbric, marca un número de telèfon i espera que l’altra persona es posi al seu telèfon respectiu. Al cap d’escassos deu segons l’altra persona la saluda.

- Hola, Joaquim. ¿Com estàs? ¿Com va la teva feina? Escolta, et voldria demanar un favor, es tracta de...

I mentrestant...


-----------------------------------------
Sigues benvingut a Lletra Perenne: http://ciutat-perenne.com/m/37n

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de cuidador_d-ossets

cuidador_d-ossets

69 Relats

44 Comentaris

19564 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
http://ciutat-perenne.com/m/3qa

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!