Osset de Peluix (42). Una petita i nova protagonista.

Un relat de: cuidador_d-ossets
L'Èric dorm el son dels justos a casa de la seva nova amiga. Està cansat i dorm profundament. No sap que l'endemà una nova sorpresa l'espera...

En el somni, l'Èric s'imagina com atacat per un ramat de petits enanets armats amb llances molt punxegudes. Dormint, s'imagina a sí mateix com a indefens, desarmat, poruc. De tant en tant, algun dels enanets d'expressió horrible li clava la llança i, en la seva imaginació, li fa mal. No sap com defensar-se...

De sobte, una ma petita li fa pessigolles perquè es desperti. L'Èric es desperta i, encara mig distret pel somni, deixa anar un crit: "AHHHhhh...".

- "AHHHhhh" - també crida una noieta, de prop de 7 anys, de fisonomia molt semblant a la Miranda, i clar, la noieta, espantada, creient-se en algun perill estrany, no volent ser agredida, corre passadís enllà cap a la porta d'entrada. Però baixeta com és, quan es disposa a agafar la maneta de la porta, no l'agafa bé, rellisca sobre els seus peus, i cau a terra, fent-se una bona trompada, i gemega.

L'Èric, amb curiositat, s'apropa a la noia, més curiós que altra cosa, intentant no espantar-la.

Ella alça un braç per a protegir-se.

- No em fazis mal, no em fazis mal...

- No, no passa res, bufona, és que m'has espantat... No és culpa teva, és que tinc un dormir molt nerviós... Qui ets?

- No t'ho ha dit la Miranda? Zoc la seva neboda.

- Ets la filla d'una germana de la Miranda?

- Ezactament. Perdona si no pronuncio massa bé, però ez que tinc un defecte de pronunziació, sóc joveneta i m'entrebanco molt.

- No et preocupis. Però explica'm: on és la Miranda? Com és que estàs tu per aquí?

Li explica la noieta que es diu Marta, i li passa una nota escrita que estava sobre la taula del dormitori (l'Èric encara no l'havia vist). Deia:

"Èric carinyo, m'ha trucat inesperadament ahir per la nit, mentre dormies, la meva germana per cuidar a la seva filla. Te la deixo. Em penso que us avindreu, la noieta té molt en comú amb mi! Miranda".

- La Miranda tornarà d'aquí a unes horez - explica la Marta. - Mentreztant, jo tinc alguns deures per fer i alguna coza, però et vull ensenyar un detall curióz.

- Per cert, maqueta, no t'has fet mal amb la trompada? Tinc tirites i alcohol per si...

- No, no pateixis, estic molt bé. Etz amable de preocupar-te, "ozet". Però vinga, vine amb mi, que et vull ensenyar una cosa que t'agradarà.

L'Èric observa atentament la sorpresa inesperada. Aviat...


------------------------------------------------------------------
Sigues benvinguda a Lletra Perenne: http://lletra-perenne.fandom.com/ca

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de cuidador_d-ossets

cuidador_d-ossets

45 Relats

38 Comentaris

14095 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!