Ombres al capvespre

Un relat de: bruNa

Caminava per l'estret carreró quan de sobte un soroll em va fer aturar. Vaig sentir un crit,i un home va caure al mig del carreró, a forçes metres de mi. Una figura se li va llençar a sobre.

"Un crit. El contacte fred del terra després de la caiguda, i un cos inclinat sobre la víctima. Els ullals que es claven a la pell, injectant un verí especial. Els uls de la víctima brillen durant uns instants, també els de l'asassí. A robat alguna cosa important a la seva presa per mitjá del varí. Dos segons després, el cor s'atura".

Els meus ulls intentaven assimilar el que veien. Cinc minuts abans era una persona entre tantes, que duia una vida normal, i ara havia passat a ser el testimoni d'un crim paranormal.
El caçador es va adonar de la meva presencia i em va mirar amb el seus ulls vermells. Jo no em podia mouredel pánic. Ell va percebre la meva por i va sentir una cosa dins meu que li pertanyía.
-Leah?
La criatura es va retirar en sentir la veu de l'Emily, que s'apropava. Es va amagar entre les ombres dels capvespre i es va col·locar el dit sobre els llavis, en senyal de silenci. Després em va somriure salvatjement i va desapareixer. Em vaig sentir aterroritzada. Havia entés el que m'havia volgut dir; tu serás la seguent.
-Què passa?-em va preguntar l'Emily, apareixent al meu costat.-Déu meu...!-va cridar horroritzada, en veure el cos
mort de l'home.

Comentaris

  • M'he quedat amb les ganes....[Ofensiu]
    Calderer | 26-05-2009


    ...de saber com continua la història. El principi és fort i impactant. Una suggerència: prova de posar tot el text en present, resultarà més "sec" i immediat.

    La meva filla gran s'ha llegit (és addicta) a la sèrie aquella de crepuscle...quan passi aquestes setmanes d'exàmens li recomanaré que et llegeixi. Ha publicat alguna cosa aquí amb el pseudònim de Hannah.

    Espero que segueix publicant històries, que ho fas molt bé.

    Lluís

  • Una història comença entre les ombres[Ofensiu]
    Unaquimera | 10-03-2009

    Hola, bruNa!
    He llegit atentament aquest principi i em sembla que puc dir justificadament que imaginació no et falta!
    L'entrada resulta atractiva i suggerent, així que el conte promet ser interessant...

    Referint-me al títol, jo vaig publicar un experiment poètic que es diu tot just Capvespre: si vols conèixer-ho, clica damunt la paraula en color i t'hi trobaràs contemplant-ho!

    Com que veig que encara no portes massa temps per aquí, aprofito el comentari per donar-te la benvinguda a Relats i t'envio una abraçada per celebrar la teva arribada,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de bruNa

bruNa

30 Relats

63 Comentaris

30892 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
"Seure sota un roure, banyada per la daurada llum tardonenca, i pensar que finalment, tots els esforços han valgut la pena."

Vaig nèixer el 13/11/95 (soc una escorpina empedernida) a la vora del mar, però he crescut entre acollidores muntanyes.
Tot i així, crec que sempre suré la sal del mar adherida a la pell.

Barcelona del meu cor...