Odiar-te és el més fàcil

Un relat de: martaplanet

Ets al meu costat, parlant-me mentre somrius, explicant-me com et va anar amb aquell noi que acabaves de conèixer. Els artells de les meves mans es marquen en la pell, emblanquint-la uns quants tons, però tu no te n'adones, estàs massa entusiasmada amb la teva història, ni tan sols t'adones de la lleu tremolor de les meves espatlles, ni l'odi en els ulls que t'observen. No et pots adonar del mal que em fa mossegar-me la llengua, ni de les ganes que tinc d'aixecar-me i dir-te totes les coses que penso de tu i les teves maleïdes amistats. No t'adones de que cada vegada que em dones l'esquena em trec la màscara i et llanço una mirada d'autèntic odi que mataria a qualsevol. No pots veure que cada vegada que em deixes sola deixo anar un sospir i intento pensar una manera de marxar del teu costat.
I, mentre faig veure que t'escolto, una llum s'encén dins el meu cap recordant-me el perquè d'aquest odi.
T'odio perquè, precisament, tens totes les parts de mi que odio. T'odio perquè ets una manipuladora i fas anar a la gent per allà on vol, com jo. T'odio perquè ets una mentidera i enganyes als altres per fer el que tu vols, com jo. T'odio perquè et creus superior als altres i els mires per sobre l'espatlla, com jo. T'odio perquè fas veure que t'interessa un noi i després el deixes a l'estacada, com jo. T'odio perquè ets una hipòcrita, com jo. I t'odio perquè cada dia de la meva vida em recordes això, que tu i jo som massa semblants.
I, precisament per totes aquestes coses, segueixo aquí, al teu costat, perquè és més fàcil odiar cada part de tu que no pas odiar-me a mi.

Comentaris

  • L'odi també forma part de la vida.[Ofensiu]
    unchained melody | 11-11-2008 | Valoració: 9

    m'encanta, sí sí, realment és.. la veritat no sé com definir-ho.
    Amb algunes coses em sento indentificada, d'altres no, però m'ha agradat.
    Sempre es parla de l'odi com una cosa dolenta, la veritat no és un sentiment gaire gratificant però.. la vida sense coses i sentiments dolents no seria el què és.

    Seguiré llegint els teus relats.

    Vagi bé, un petó!

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

100867 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.