Oblidar - recordar

Un relat de: martaplanet

Podria haver oblidat aquell dia, podria haver intentat esborrar-lo de la meva memòria, però jo mateixa no deixava de visualitzar-lo una i altra vegada, jo mateixa em feia mal intentant recordar el seu somriure i la seva mirada. Em sentia perduda i sola sense la seva presència, sense els seus llavis acariciant-me el rostre, sense el seu alè en el meu coll, sense les seves mans resseguint cada corba del meu cos. El volia, el necessitava, però havia marxat del meu costat. I tenia fred, fred perquè ja no sentia l'escalfor del seu cos, fred perquè el seu alè no em tornaria a acariciar la cara, fred perquè el meu cor estava morint de forma agònica i imparable. I ell no tornaria, no tornaria perquè ja no m'estimava, perquè ja no em necessitava. I, encara que ja no estigués al meu costat, seguia veient els seus ulls observant-me amb aquella tendresa que em desfeia l'ànima, amb aquell somriure que em deixava sense veu, amb aquelles paraules que m'aturaven el cor. I m'odiava a mi mateixa per no ser el què ell necessitava i estimava, em feria perquè no podia viure sabent que no era res ni ningú per ell.

Sí, em feria... I aquell dolor no era res comparat amb el dolor que sentia el meu cor, ja dèbil i moribund. La sang que sortia del meus cos no era res comparada amb les llàgrimes que havien arribat a sortir dels meus ulls. Encara ara em pregunto perquè una persona es pot morir per desagnació i, en canvi, no pot morir per desllagrimació...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

101209 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.