Notícia morbosa

Un relat de: Iona
Normalment no paro gaire atenció a la secció de successos de les notícies, però avui, sigui per morbo o per les hores de tranquil·litat que ens regala les vacances d'estiu, les he escoltat.

Explicaven que ahir, al poble veí, la dona de fer feines havia descobert el cadàver de l'home a qui setmanalment li feia la neteja del pis. Es veu que l'han trobat de bocaterrosa atrapat sobre una nina inflable; i que després de consultar amb especialistes en andròmines d'aquest tipus, aquests han informat que no es tractava d'una nina qualsevol, sinó que era un prototip antic d'una empresa japonesa.

Respecte al motiu de la seva mort, han explicat que la policia i els forenses estan mirant de determinar si es tracta d'una mort per aturada cardiorespiratòria o el motiu és una avaria del motoret de gasolina de la nina inflable.

De cop i volta m'he recordat de la feina d'estiu en la que vaig conèixer el peculiar client que després de cada servei, es feia omplir la petaca de gasolina. Segur que el que havia intuït durant tots aquells anys era encertat i ara acabava de confirmar la identitat de la famosa xica. El motiu de la mort quedava en mans dels tècnics.

Segona part del relat "Feina d’estiu".

Iona

Comentaris

  • La xica[Ofensiu]
    Prou bé | 22-08-2021

    Vaja! Què bé! Fantàstic desenllaç i saber qui O què era la Xica! Després del kefas poc més a afegir! Però això sí amb total cordialitat ! (X autor i X comentarista)❤️❤️

  • Vaja![Ofensiu]
    kefas | 16-08-2021


    Estic fent una lectura inversa dels teus relats, ara ja conec el desenllaç de l’anterior!

    És molt interessant el que expliques. Resulta que sóc col·leccionista de nines inflables i la que tu esmentes, de la que tenia indicis de la seva existència, és la baula perduda entre el model a pedals i l’elèctric. El model a pedals és un dels que m’agrada més perquè aconsegueix la proporcionalitat entre el nivell d’excitació i energia del usuari i la intensitat d’abraçades i contraccions de la nina. També m’agrada perquè és molt segur, econòmic i no contribueix a la degradació del planeta. Té un enginyós sistema de lubricació dels seus mecanismes que aprofita el lubricant de les zones lúbriques.

    Llàstima que el senyor s’hagi mort. Ara segur que jutjaran a la nina i la condemnaran a molts anys per homicidi imprudent.

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

83 Relats

320 Comentaris

28400 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir