No val la pena plorar.

Un relat de: Marteta
La meva vida, com la de qualsevol altre persona ha estat recoberta de sentiments. En els meus quinze anys he conegut molts dels aspectes en que m'han ajudat a superar el dia a dia, i m'han fet una nova persona, molt més renovada.
Desde petita em consideraven una persona feble, en que qualsevol cosa per el poc dolenta que fós, em feia mal, un mal que encara s'em queda gravat, un mal que ajuda a que no es torni a repetir.
Aquelles situacions doloroses per mi, a vegades continuen, però només per el meu interior, no val la pena demostrar-ho a les persones que m'han fet mal. Realment, només les persones adequades m'han vist plorar darrerament. Perquè per molt que digui, jo no sóc forta, no ho sóc. La feblesa viu dintre meu, només he aprés a amagarla quan fa falta, costa, costa molt, però val la pena. Aquell sentiment sempre està allà, i sempre el sents, però per molt de mal que et fai, més els hi farà als que han intentat ferirte, ho sé, i per molt que em diguin sé que els moplesta.
I a n'això s'els diu amics? No, no ho són, abans pensaves que ho eren, per això ploraves, ara que ho saps, no valen ni una llàgrima de les teves. Guardata-les per quan sí et facin falta, pels que de veritat t'estimen.

Comentaris

  • Flordolça | 12-03-2011 | Valoració: 6

    tota la raó!

  • M'agrada![Ofensiu]
    universbrillant | 28-02-2011

    Com dius tu mateixa, les persones tenim una part sensible, la part que no volem mai que la gent vegi.El que dius es veritat, només val la pena plorar per les persones que t'importen, per les que realment val la pena seguir.Plorar per les altres persones que no et saben valorar no val la pena, però com ja deus saber, a vegades es inebitable.Moltes vegades plorar et fa sentir millor,pero pensa primer per el que plores i per QUI plores.
    1 besada(L)

  • M'encanta.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 24-02-2011 | Valoració: 10

    Hola, Cercantlallum .

    ¿Aquest relat és una biografia teva autèntica? ¿O bé una biografia d'una persona fictícia? En el relat no ho especifiques clarament, o això em sembla...

    En tot cas, suposaré que és una biografia teva.

    I et comentaré que és una bona reflexió, que no et desanimis, que segueixis lluitant, que escullis els teus propis reptes, i que tinguis fe en el futur.

    En tot cas, el relat és bo i simpàtic, independentment que sigui o no una biografia teva.

    Tens un 10 per part meva que, al meu criteri, és ben merescut.

    Aposto a que ens veurem per Relats.

    Salut i sort!!

  • bona reflexió[Ofensiu]
    joandemataro | 24-02-2011 | Valoració: 10

    el que tens a dins no és feblesa sinó sensibilitat, empatia... i és veritat que la vida t'ensenya que amics de veritat hi ha pocs, però val la pena trobar-los i conservar-los
    una abraçadota
    joan

Valoració mitja: 8.75

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165981 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.