No trob la sortida

Un relat de: Marteta
Tenc ganes de volar, de cambiar la meva vida dràsticament. No tantsols un camvi físic, no és això el que necessit.
Necessit un gran camvi a le meva vida ,alguna cosa que em fagui sentir millor ,més plena de ganes i emocions. En aquests moments tot m'és in gran esforç, perquè?
No ho entenc, vull volar, no vull quedarme estirada sense fer res , però cada vegada que intent aixecar-me torn a caure pensant en que no podré viure com abans feia.
La por , sí la por al futur, a quedar-me sola,sense cap mà que em pugui ajudar, sense cap abraçada quan jo ho necessiti.Tota aquesta por m'inmpareix viure el present i atemorirme del que m'espera.
Sempre dic que no és bo tancar els ulls i rendirme, però és que no m'he rendit en cap moment .Ho trat de superar , sempre ho he intentat i em caic a la mitat del camí de la feliçitat.
Tal vegada necessiti ajuda.Sé que soc molt orgullosa, ho sé,però no crec que cap tipus d'ajuda em servesqui per res. Vull resoldre el meu problema sola, com abans feia , a l'escola, a l'nstitut, per tot on he anat, tot era pel meu propi mèrit ,per res més.
Sé que ho puc fer , que podré.Sé que un dia em despertaré amb ganes de viure la vida amb les mateixes ganes que abans i em menjaré el món més que mai.

Comentaris

  • molt bé una bona reflexió[Ofensiu]
    joandemataro | 17-02-2011 | Valoració: 10

    que desprèn força i coratge
    endavant i una abraçadota
    joan

  • La sortida ets tu.[Ofensiu]
    Fada del bosc | 30-12-2010

    El relat està en la part de Juvenil, per tant dedueixo que descriu el que passa per la ment d'una persona jove, no sé si és autobiogràfic o no, tan mateix penso que descriu els sentiments, angoixes, delit... d'una persona jove a la perfecció, m'has fet recordar aquella sensació de no saber massa quin era el meu lloc al món, aquella necessitat de fugir de tot i de tothom alhora la por als canvis.. en fi tot un estat emocional inestable que malauradament hem de passar per arribar a saber qui soms i què volem... si és el teu cas jo no l'hi donaria més voltes escriu tan com puguis i deixar passar el temps
    segur que quant menys t'ho pensis t'aixecaràs amb ganes de menjar-te el món perquè vius dins la pell d'una futura escriptora ( si tu vols).

  • Relato provocatiu[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 30-12-2010 | Valoració: 10

    És un Relat per xerrar una bona estona. I segur enriquidor.
    Jo tinc algun treball, tipus Curs sobre les PORS, que t'ofereixo, via correu i sense cap cost.
    Vaig llegir a un llibre d'en Bucay que a vegades la sortida és girar-se i tornar a sortir per on t'has ficat.
    Som inventors de preguntes i restem atrapats.... i justifiquem el no trobar respostes. És també una proposta.

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165984 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.