No diguis que va ser un somni (infidelitat)

Un relat de: Pol.lux

Finalment vaig aconseguir entrar al vagó, empès pel riu de gent que pren el tren a aquelles hores del vespre. A empentes i rodolons, gairebé involuntàriament, vaig anar a espetegar a l'únic seient lliure que quedava. A la meva dreta, un home gras panteixava profundament. Suava d'allò més, i no vaig poder evitar esbossar un somriure de repugnància quan em recordà la mala organització del transport públic.

Després d'uns lleus segons de titubeig, a l'espera que l'home suós em deixés de parlar, vaig alçar el cap i, involuntàriament, la meva mirada connectà amb els ulls de la noia que tenia al davant. Devia apropar-se a la trentena, era bruna i prima, i el que més destacava d'ella eren els seus llavis molsuts, del color del vi rosat.

Durant uns minuts, no vaig poder desenganxar la meva mirada de la seva. M'observava obertament, amb els ulls mig aclucats. En aquella situació, qualsevol dels meus amics hauria suggerit que aquella noia se m'estava insinuant. Tanmateix, vaig voler pensar que aquella mirada seductora era producte de la meva imaginació i el meu cansament.

De cop i volta, em veig veure a la seva habitació, vestida únicament amb els llençols immaculats d'un llit de matrimoni que jeia al bell mig de la cambra. Ens vam despullar sense deixar de besar-nos, i els seus petons van deixar d'anar dedicats als meus llavis per passar a perdre's pel meu coll, el meu pit i el meu abdomen. Uns instants més tard em vaig veure al seu damunt, sentint els seus esbufecs a cau d'orella mentre m'estrenyia amb força cap a ella.

La veu suosa d'aquell home gras em despertà. Al vagó ja només quedàvem ell i jo. Encara nerviós, vaig abandonar el tren i vaig travessar les portes de vidre opac que donaven pas al carrer.

-Què tens? Et noto esverat...
-No res, tenia ganes de veure't.

Li vaig fer un petó al front i arrencà. Marxàrem a tota velocitat.

Era la primera vegada que l'enganyava.

Comentaris

  • Noi és impresionant![Ofensiu]
    jOaneTa | 01-12-2006 | Valoració: 10

    He entrat al relat perque fa uns dies va llegir-ne un altre del primer amor i em fa encantar. Aquest m'ha cridat l'atenció i malgrat al principi no entenia al titol al final o he entes i crec que es molt acertat.
    Un petó.


    jOaneTa

  • original.. :D[Ofensiu]
    Atena_ | 27-11-2006 | Valoració: 7

    K konsti k akest es el quart text teu que em llegeixo avui.... m'agrada com escrius... ;)

    Akest text està ben trobat, no totes les
    infidalitats han de ser físiques o carnals...jeje

    Petons!! x x x

  • Bé...[Ofensiu]
    Ligeia | 23-11-2006

    ...no totes les infidelitats han se ser "carnals".
    Molt ben portat, ben redactat i amb un bon final. Què més es pot demanar?

    Encantada de llegir-te!






Valoració mitja: 9

l´Autor

Foto de perfil de Pol.lux

Pol.lux

65 Relats

133 Comentaris

75027 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Vaig néixer la matinada d'un dia de març del 84 en una ciutat que només conec per fotos. Després d'un breu pelegrinatge familiar pel litoral català, sempre cap al sud, vaig anar a espetegar a Vilanova i la Geltrú, on resideixo actualment.

Malgrat la meva vocació per les lletres, una inèrcia gairebé congènita em portà, primer, a fer el batxillerat tecnològic i, dos anys després, em féu decantar-me per l'enginyeria informàtica. Sortosament, un grapat de fulls de calendari més tard, vaig redreçar el meu camí, i vaig cursar alguna cosa en la universitat que duu el nom del polèmic benvolgut Pompeu Fabra.

Quant al meu jo escriptor, mai no he passat de relataire aficionat, i és per aquesta raó que la meva obra es redueix a allò que podeu trobar aquí i a alguna altra cosa tan ridícula que em fa vergonya d'ensenyar.

Als lletraferits:

http://adhucat.blogspot.com