Necsessito...

Un relat de: PAULA_93

Necessito treure tot el que porto a dins:
- Tristesa, solitud, enyorança, desesperació, ràbia envers a mi mateixa, ganes de plorar...
no puc seguir així, no tinc ganes de continuar vivint així. Estic farta de tot. I digueu-me egoista o el que sigui, això em supera.
A casa meua no s'hi pot estar, sempre hi ha crits, males cares... l'única que somriu i m'arrenca un somriure dels meus llavis és ma germana...
No puc continuar així... plorant cada dia... Sentint crits i bronques que ni tan sols en sé el perquè. Trobant-te a faltar...
Tot plegat és massa difícil. És com si m'estiguessin ofegant dins d'una piscina. Crido, però els meus crits no son oïts, són crits silenciosos. I em vaig ofegant, noto que me falta l'aire. Ho veig tot entelat a causa de les meues llàgrimes amargues. A vegades sembla que surti de tot això, però aleshores una ma em fa recordar que ella em controla i em torna a enfonsar cap al fons. Cada cop em falta més aire... Sento que començo a morir... Morir d'amor, de tristesa, de solitud, d'enyorança, de desesperació, de ràbia envers a mi mateixa, de ganes de plorar...

Comentaris

  • res es per sempre....[Ofensiu]
    kassussa | 01-08-2006

    Hola bonica! Saps? Tens un llarg camí per fer, el camí de la vida, i en aquets moments sembla que toca la pujada forta i l´entorn no ajuda massa però aquest camí hi ha vegades que es planer i d´altres que fa baixada.Ningú ha dit que sigui façil i tots pas a pas l´anem fent.
    Això es viure i es el més important que tenim. Els amors, els amics, els companys ... son les flors que hi anem trobant ... també hi han kardus burrikerus eh?
    T´ho diré a cau d´orella... Ni un pas enrrera ni que sigui per agafar impuls!!!
    Molta sort i segueix amb els relats que et vull continuar llegint.
    Petonarros

  • Tirar endavant[Ofensiu]
    Carme Dangla | 31-07-2006

    No tinguis mai ràbia envers tu mateixa, segur que és molt dur viure en un ambient familiar desagradable, revelar-se no és mai egoisme. És essencial que creguis en tu, que analitzis tots els teus defectes que segur que en tens, però que la decisió sobre el curs de la teva vida, sigui teva.
    Fa dos anys, quan en tenia catorze, també vaig passar una època molt dolenta. Va ser per problemes amb un grup de persones a l'institut ,que es ficaven amb mi, perquè era diferent a ells. També amb un grup de gent més gran (gent d'extrema dreta) que em van arribar a amenaçar de mort. A més, sortia d'una malaltia, potser no greu, però sí dolorosa. Vaig acabar perdent els nervis, amb un atac "d'ansietat" que vol dir que em vaig posar a xisclar i a trencar coses per casa.
    Afortunadament, la meva mare va saber que fer, van intervenir metges, i amb una mica de psicologia, ara ja tot això és tan sols un record.
    Vaig canviar d'escola que també va ajudar molt.
    Has de cercar recolzaments, està molt bé si la teva germana t'arrenca un somriure, n'has d'aconseguir més. No moris de tristesa ni de solitud. L'amor és una altra cosa, potser perquè sigui un veritable amor, ha de superar la prova del temps i la separació, Però l'amor, sobre tot, ha de passar la prova de ser correspost, si no n'hi ha en les dues direccions, crec que en lloc de morir d'amor, s'ha de matar el fantasma de l'amor, que realment no existeix. S'ha d'estar molt preparada per donar, potser no rebre i tenir prou voluntat per emprendre un altre camí.
    No en sé res realment de tu, tot això que dic, és el que surt del meu cor cap a la noieta protagonista d'aquest escrit. Sigui la que sigui la realitat, fas una descripció molt real del que són els sentiments en aquest casos.
    Per a qualsevol cosa, a la biografia hi tinc el correu.
    Una abraçada

  • RAUXA | 30-07-2006

    El teu text m'ha agradat molt. Suposo que tots ens hem sentit així en algun moment de la nostra adolescència. M'ha agradat molt de veritat. Segueix així.

l´Autor

Foto de perfil de PAULA_93

PAULA_93

24 Relats

51 Comentaris

26750 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:

Un dia una persona em digué que havia de dedicar-me a escriure, la vaig prendre per boja. Aquesta mateixa persona em digué que per sentir la sensació de llibertat no calia ser lliure. Un dia vaig escriure una història, la segona de la meua vida, no la guardo, la vaig perdre. Però en aquell instant vaig comprendre què volia dir sentir la llibertat sense ser lliure...


Escric, molt. Perquè m'agrada. Escric per entendrem, per respondrem preguntes sense resposta. Escric per sentir-me lliure.

el meu e-mail:
paula_26_13_@hotmail.com