Ja no saps qui ets

Un relat de: PAULA_93

Perquè t'esforces a ser com són els altres i a ser feliç de la manera que ho és la gent d'avui dia? Diguem perquè no vols ser tu.
Jo recordo que a tu t'agradava llegir, escoltar Mozart i Chopin, visitar museus... Mai sorties a la nit, no bevies i treies bones notes, estudiaves piano i t'agradava mirar les estrelles.
Què se n'ha fet d'aquella noia que no vestia amb faldilles que ara deixen al descobert mig cul i que portava jerseis normals, ni tant curts, ni tant escotats. Què se n'ha fet d'aquelles paraules que sortien de la teua boca, d'aquells versos que escrivies cada nit i jo llegia.
Que se n'ha fet de tu? No he arribat a entendre mai perquè les persones canvien tant. Tu vas canviar i molt, tot per un simple noi que va morir, ara farà un any en un accident de cotxe per anar begut.
Ara em vens plorant, demanant-me ajuda, perquè no saps com tornar endarrere, no saps com tornar a ser tu, i és que en el fons ja no saps qui ets, ni com ets.

Comentaris

  • no demanis respostes[Ofensiu]
    ANEROL | 18-09-2007

    quan no et pot respondre. És el procés que està vivint

l´Autor

Foto de perfil de PAULA_93

PAULA_93

24 Relats

51 Comentaris

27087 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:

Un dia una persona em digué que havia de dedicar-me a escriure, la vaig prendre per boja. Aquesta mateixa persona em digué que per sentir la sensació de llibertat no calia ser lliure. Un dia vaig escriure una història, la segona de la meua vida, no la guardo, la vaig perdre. Però en aquell instant vaig comprendre què volia dir sentir la llibertat sense ser lliure...


Escric, molt. Perquè m'agrada. Escric per entendrem, per respondrem preguntes sense resposta. Escric per sentir-me lliure.

el meu e-mail:
paula_26_13_@hotmail.com